Tävling och vinst på bloggen

Jag har använt Maria Nilas produkter i många år och jag tycker dem är väldigt bra. Mitt hår mår bra av dem och det blir inte fett och heller inte frizzigt. Produkterna jag använder är Maria Nila Soft Duo. Köper dem alltid i regel som paketpris. Innan jag börja använda dessa så hade jag alltid problem med fett hår i underhåret. Bytte då till shampoo för fett hår och då fick jag således torrt hår av det istället. Det blev som en ond cirkel. Min frisör tipsade då om detta shampoo/balsam och är efter det sedan är jag lost. Jag brukar även använda deras Argan olja och smörja topparna med då det börjar bli slitet eller man uppfattar håret lite torrare. Kan varmt rekommendera den också. Just därför tänkte jag ni skulle få chansen att vinna den produkten.

Tävla om en vårdande arganolja från Maria Nila.

True Soft Argan Oil 100 ml

Jag kör på en tävling som pågår fram till söndag 10/5 kl:18. Där ni kan vinna Maria Nila True Soft Argan Oil 100 ml – Värdet på produkten är runt 279kr. Eventuell vinskatt betalas av vinnaren. En vårdande arganolja som mjukgör, återfuktar och stärker håret. Arganoljan absorberas snabbt in i håret, reducerar frizz och ger ett glansigt resultat.

Tävla här på bloggen genom att svara med en kommentar eller inne på Länka med Kärlek där tävlingen delas att ni vill vara med och tävla.

För att delta: Svara på frågan: Hur många hårband det finns i skålen?. Närmast vinner produkten. Skulle det bli flera vinnare kommer det bli en utslagningsfråga.

Vinnaren utses av mig Mirre själv. Beslutet kan inte överklagas. Vinnaren presenteras i Länka med Kärlek och på Sweetwords

17 reaktioner till “Tävling och vinst på bloggen

  1. Åh vad kul med en tävling. Håret tar verkligen stryk känner jag. Jag hade gärna vunnit detta. 22 hårband gissar jag på

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s