Pappavecka, vi är separerade?!

Detta hav av påskliljor gick jag förbi på väg hem från jag lämnat tösen på skolan


Spela spel hos pappa och mamma inlagd på sjukhus

Ja barn är roliga måste jag säga. Fröknarna hade frågat barnen vad de gjort i valborg och då svarar Bellis Jag har varit med pappa och spelat spel. Mamma då? Hon är inlagd på sjukhus. Ja så hade Bellis svarat fröknarna. Fritisfröknarna har nog fått en bild får jag känslan av att BQ och jag inte lever tillsammans. Jag hämtar och lämnar ju ALLTID och numera åker hon ju buss till och från skolan själv. I morse följde jag med för att prata och förklara hur det är för fröknarna, samt också plocka undan och ta med kläder som inte kommer med hem igen. På morgonen klär man ju henne med lite mer eftersom det fortfarande är kallt. På eftermiddagen när hon kommer med bussen så har hon ju inte dem kläderna med sig så det var proppfullt på hennes hylla nu. Samt hon är disträ och bara lägger kläder lite var som och det jobbar vi med här hemma att man inte får göra så. Så var hon inte innan skolan, så man märker att de lär sig mycket av vad andra gör. Har sagt till dem på fritis att dem ska se till att hon plockar med sig kläderna hem igen. Men nä det kunde jag väl räkna ut att DEM INTE GÖR, det är hennes ansvar själv att göra.

Samt ja hon hade ju sagt så till fröknarna så de undrade ju hur det var ställt hemma hos oss, PINSAMT! BELLIS DÅ, ser du mammas reaktion kanske? Barnen förstår ju inte alltid hur man uttrycker sig och för henne var jag inlagd eftersom ambulans kom och jag var på sjukhuset då hon lagt sig för att sova. Samt nej nej vi är inte separerade, det kommer nog aldrig ske, varför? ♥

Det gäller att läsa blogginlägg ordentligt

Det är en enkel viktig del i vår grupp LÄNKA MED KÄRLEK. Såklart orkar man inte läsa ALLT och man kan missuppfatta, no hard feelings. Jag måste därför hänvisa till mitt tidigare inlägg – Starta sluta röka grupp JAG SKA INTE GÅ NÅGON SLUTA RÖKA GRUPP. Jag har aldrig rökt och kommer heller aldrig göra det. Jag ska heller inte starta någon SLUTA RÖKA GRUPP. Jag visade er en del av ett skolprojekt jag haft. Samt ska bli kul att se vad man får för kommentarer nu efter denna rubrik. Men som sagt inget illa menat, kände bara att jag ville förklara så alla förstod och jag kan tycka det blir roligt i allt!

12 reaktioner till “Pappavecka, vi är separerade?!

 1. Haha, barn kan vara så roliga ibland hur de uttrycker sig och vad de säger. Känns som att fräknar är vana att höra allt möjligt från barn. Men ändå bra att de kanske hör med föräldrarna om det är något de undrar över.

  Gilla

 2. Men herregud hahaha jag förstod det som att det var en del av projektet att du skulle starta en grupp! Nu förstår jag bättre!

  Tycker att det är så kul med vad småbarn säger, när jag jobbade på förskola hade jag ett barn som sa att hen var laktostolerant.
  ”Jaha, men det betyder ju att du tål mjölk?”
  -Nej, jag tål inte mjölk! Jag är laktostolerant!

  Hahahha så gulligt!

  Gilla

 3. Men oj, söta Bellis.. Allt kan inte vara lätt och förklara!! Tur du var där och förklarade ordentligt 🙂
  Hoppas du mår bättre nu efter omständigheterna 🙂 ❤

  Gilla

 4. När min som gick på dagis (det hetta så på den tiden) hände det vid några tillfällen att fröknarna sa; om inte i gror allt vad dom säger när dom kommer hem, så ska inge vi tro på allt dom säger om vad som händer hemma 😂

  Gilla

 5. När man själv inte drabbas tycker jag såna här små saker kan vara roliga! Fick ett stort leende när jag läste vad Bellis hade sagt till sina fröknar, men förstår att det var aningens pinsamt. Hörde en berättelse en gång där en tös hade fått sova mellan sin mamma och pappa då hon kom in på kvällen. Dagen efter hade hon sagt att hennes pappa var polis, till fröknarna och de undrade då de visste att pappan var något helt annat. När mamman hämtade flickan frågade fröknarna om polisyrket och vad dottern hade sagt. Då visade det sig att när flickan hade lagt sej hos dem hade det hängt handklovar på sänggaveln och det tänkte hon ju att poliser har… Men föräldrarna hade ju det till nåt helt annat. Pinsamt.

  Gilla

 6. Vilket underbart hav!
  Har missat att du varit på akuten – har inte varit så aktiv med bloggandet/bloggläsning den senaste veckan. Fick läsa ikapp lite 🙂 Mår du bättre nu?
  På skolan är det knappt någon som vet att våra barn har en pappa 🙂 Det är ALLTID jag som lämnar och hämtar. J är typ bara med på utvecklingssamtal. Har en mycket frispråkig son så på skolan vet de nog precis allt som händer hemma hos oss 😀

  Gilla

 7. Men oj, varför skriva en kommentar om man inte läser hela blogginlägget?? 😂
  Vår lilla säger att han ska bli lillebror på måndag så de får nog höra en hel del på fsk! 🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s