En andra chans och telefonkontakt

Godmorgon på er, här sitter man nu här redan.

Har vinkat av tösen vid bussen och det är såklart lite pluttigt. Hon är så stolt, stark och duktig. Hon har fått sin egna telefon och telefonnummer så hon ringer mig på eget initiativ en gång på bussen och berättar hur långt hon kommit sedan efter att hon kommit fram och då vill jag säga hej till en av rastvakterna så jag hör att hon är på skolan och det fixade hon och ringde upp mig, Stora duktiga tjejen. Man fattar inte att hon snart är 7 år, (i höst) det har inte trillat in alltså att hon blivit så stor. Jag har varit lite hönsig och velat hämta och lämna henne i skolan. Men när jag ser att jag är den enda vuxna på bussen så är det dags och det är det för hennes skull med. Barn kan retas för det mesta idag och nu är hon och ”JAG” också redo för detta. Hon har fått BQ,s gamla telefon och det är ett pappigt tobaksbrunt (snygg förvisso) mobilfodral. Jag har beställt ett snyggt i rosa som hon valt själv så hon får den som sin telefon helt och hållet. Ni kan gissa bakgrundsbilden va, jajjamän det är på dessa två, det ville hon ha.

Jag vet inte hur mina förväntningar är kring allt!

Nu ska jag klockan nio gå göra om mina naglar och jag tycker att hon är duktig och gör toppenfina naglar. Det är ju bara att mina inte har hållit?!. Jag har ju gått till annan nagelsalong innan så hon tror att det kan bero på det att deras olika material inte riktigt funkar tillsammans. Så hoppas att hon tar bort allt tidigare material idag då och så börjar vi om från början. Allt beror ju lite på vad hon ska ha för pris på allt. Tänker ju inte betala en massa extra för att naglar går sönder som jag inte förstört. Då får hon ta bort dem helt och jag får ta tillbaka mina egna naglar och så väntar jag in tills den andra (om de öppnar) öppnar igen. De har stängt igen salongen för corona just nu. Alla är värd en andra chans, men inte mer då det kostar att ge andra chans i detta fallet. Det är lite så också att det är färre nagelterapeuter här, och det finns en till men hon ligger utanför stan och svårare för mig att ta mig dit. Samt man vet ju inte, det kanske blir lika där så därför i så fall får naglarna vila i så fall från allt sådant här ett tag.

Resten av dagen är det plugg inför muntliga på fredag. Dock känner jag mig ganska cool, känner att jag har koll på det mesta i alla fall, ja tror det i alla fall. Full koll har man aldrig, man har inte prenta in en bok på 300 sidor allt. Hur hade ni gjort?, hade ni tagit bort naglarna?, gett andra chans eller hade ni gått till någon annan och chansat där med? Hur ser eran dag ut, är ni på jobbet eller är ni i någon form av isolering?

FÖLJ MIG ÄVEN PÅ BLOGLOVIN

Det finns två konton på min bloglovin. Bloglovin har skapat det själv, så när ni lägger till mig verkar det lägga sig på varannan av dem, men det kommer samma uppdateringar på båda så välj vilken du vill ha, har ingen betydelse.

BLOGLOVIN 1

BLOGLOVIN 2

2 reaktioner till “En andra chans och telefonkontakt

  1. Usch vad tråkigt att dom inte håller, det gjorde inte mina heller när jag gjorde mina sist… Tappade en efter en sen dess har jag inte gjort naglar!
    Får se när jag gör naglar igen är sugen men får helt enkelt se när det blir av, man känner sig så fin när man är klar!!

    Hoppas det blir bra för dig 😀

    Gillad av 1 person

  2. Jag har bara haft naglar vid två tillfällen men tröttnade ganska fort. Jag tror att det kan vara lätt hänt att de ramlar av även om man inte själv gjort något för att de ska göra det, även om de bör sitta så kan ju faktiskt allt hända utan att det behöver vara fel. Det kan ju vart bara nu, eller att du har gjort något som du glömt av och det är pga det den ramlat av/gått sönder. Gör en gång till och är det samma får du kanske strunta i naglar om du inte vill gå till nån annan.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s