Wilmatomater och naglarna går av

Det går inge bra för mig med mina gelenaglar denna gången, nu är det faktiskt så att två gått sönder och en har spruckit. Har pratat med nagelterapeuten och hon är införstådd med det. Jag ger henne en chans till. Hon skulle göra annorlunda denna gången och förtärka dem på ett annat sätt. Ska dit imorgon kl 9, så hoppas att det går bättre denna gången då. Känns såklart lite surt då det bara är 3½ vecka sedan jag gjorde dem. Innan där jag gick höll dem och gick inte sönder och efter 4-6v bytte jag då ut dem för jag tröttnat på utväxten. Nu har den kliniken stängt för corna. På tal om annat, vi har 2 två krukor med goda körbärstomaten WILMA, ska plantera om dem i större kruka och hoppas på att det ska bli goda färska tomater till sommaren. Dom får vara inne hos oss tills de kan stå på balkongen och står nu i köket. Körsbärstomater är så gott, nom nom.

Körsbärstomat ‘Vilma’

En riktig kruktomat med kompakt och stabilt upprätt växtsätt för krukor och lådor. Ger mängder av små, röda, söta frukter. Odlas inomhus, i växthus eller på varmt uteläge.

6 reaktioner till “Wilmatomater och naglarna går av

  1. Trist när det inte håller som man tänkt sig…jag klarade inte av att ha naglarna fixade så jag pillade bort alltsammans efter 2 veckor och får dras med mina egna sköra tråkiga….
    de där tomaterna kanske jag skulle prova att odla, körsbärstomater kan man ju äta som godis liksom

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s