Magiska fingrar och ärr på armen

Mina gröna fingrar ger nya växter.

Jag köpte denna blomman för ett tag sedan och planterade om den. Måste ärligt säga att jag blir lite fnissig då jag ser den för att ska det växa uppåt sådär? Dom ska ju fortsätta att växa sådär så det ser ut som ett salladshuvud eller vad man ska ta för liknelse. Det ska verkligen bli spännande att se vad det tar vägen med den. Är det någon som känner igen blomman, de kanske ska växa sådär?

Nu kommer sommaren och då är det dags att ta fram sommarklänningar.

Jag älskar klänningar och skulle kunna ha det på mig varje dag. Dock har jag lite komplex gällande min ena arm. Jag har ju ett ärr från en brännskada jag har där som hände för 10 år sedan. Jag spillde hett pasta vatten över armen. Har därför ett ärr där på övre delen av armen, precis nedanför axeln. Det är stort som en tjugosedel ungefär. Därför försöker jag välja klänningar som täcker den delen av ärmen. Det finns många fina sådana klänningar och här nedan visar jag några som jag b la sett på instagram. Jag tycker däremot att dem ser snyggare ut på dem jag sett på insta än på dessa modeller på Lindex

OmlottklänningMaxiklänning med blommor

4 reaktioner till “Magiska fingrar och ärr på armen

  1. Jättefina klänningar! Och förstår precis ditt komplex, har ett stort ärr på ena vaden efter en hudtransplantation som liten. Försöker intala mig att det bara sitter i mitt huvud, men det är svårt. Undviker korta kjolar och shorts!

    Gilla

  2. Klänningarna är verkligen himla fina och jag tror de skulle passa sig superbra på dig, men jag förstår såklart tanken gällande ärret. Dock tror jag att det är en själv som tänker mest på det och ingen annan ❤ Aldrig sett blomman innan faktiskt, häftig den är 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s