Kan peka tillbaka på känslan

Det kan man bara ändra till det bättre

Idag är det en sämre dag för mig. Det har inte att göra med att älsklingen min är bortrest med jobbet nu tills imorgonkväll trots att jag inte gillar det i coronatider. Det har väl lite med att göra att det vart ganska dålig start på morgonen med en trött tvär tös som var ganska arg på sin mamma och ville intenting av det jag sa. Vi gick till bussen osams och hon ville inte alls följa med och var som sagt arg och tvär. Som tur var började det gå över då vi börjat åka i bussen och hon var gladare då vi kom till skolan. Skönt nu är i alla fall att jag är klar med uppdragetet som ska skickas in i dag och jag skickat in det till läraren. Jag har nu resten av dagen på mig att ta igen mig och invänta att tösen kommer med bussen halv 4. Jag behöver vila ryggen för är sämre i den idag än igår faktiskt. Det har att göra med att jag gick och handlade det som jag missade att klicka i onlinebställningen igår. Det var förvisso inte mycket, men tydligen tillräkligt. Men men nu ska vi sluta gnälla.

Jag kan peka på känslan och bli kär

Sådana här dagar ser man tillbaka på sådana här kvällar som från bilderna ovan. Det var så romantisk kväll med mycket kroppskontakt, mycket kärlek, pussar och god middag på hamnrestaurang i Oskarshamn då BQ fyllde år. Man kan peka på känslan jag kände då och det är så underbart ♥ Ska leva på den dagen hela dagen.

Kan ni peka på just ett ögonblick och ni kan känna precis hur det kändes och var. Vad gjorde ni då? BERÄTTA

3 reaktioner till “Kan peka tillbaka på känslan

  1. Jag kan plötsligt titta på Kärleken när han ex står vid grillen eller gräver i rabatten och överväldigas av den kärlek jag känner för honom. En härlig känsla efter alla våra gemensamma år

    Gilla

  2. Usch det är inte kul när ens morgon börjar sådär. Skönt att det blev bättre sen 🙂
    Vilka underbara bilder. Speciellt i dessa tider behöver man sådana minnen att se tillbaka på 🙂
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s