Skapa frisörkänsla på håret

Jag har länge velat testa och försöka få snyggare ögonbryn då jag tycker det är svårt att få till dem med ögonbrynspenna eller ögonbrynspensel. Då hittade jag på eyebrowpennor från företaget coolbrush och ska visa och berätta om dem i ett annat inlägg Eyebrow Natural Tatoo. Då fick jag äran att få denna fina borste med i beställningen – Coolbrush. Jag har testat den lite lätt och det blir verkligen mjukt och lent håret. Jag som även är kortklippt verkar kunna få upp bra volym på håret också. Ett plus jag ser med denna är att det är olika långa piggar på borsten och att det är mjuk borst på borsten. Mamma har en annan variant av sådan här alltiallo borste och hennes borstar är så hårda, och det blir ju automatiskt lite tyngre borste då det är en hårfön i med och då dunkar man i huvudet emellanåt. Eftersom det är mjuk borste på denna så blir det inte alls samma med denna.

Allt-i-en-hårtork från CoolBrush

Stylingverktyget som kommer bli din bästa vän!

Med CoolBrush kan du skapa en ”frisörkänsla” utan att behöva brottas med borste och hårfön. Vi har tagit fram ett verktyg som är en mellanting mellan en rundborste och en locktång. Med CoolBrush skapar du enkelt en lika fin frisyr som frisören fast i ditt eget hem. Vi menar det när vi säger att ditt hår kommer att bli fylligare och mjukare än någonsin! Unik, revolutionerande stylingborste med integrerat värmesystem och keramisk beläggning med turmalin.

Stylar och ger håret glans vid varje tag med borsten. Ioniseringsfunktion för maximal glans och minimal statisk elektricitet.

Coolbrusch – Allt i ett hårtork

5 reaktioner till “Skapa frisörkänsla på håret

  1. Men wow vad häftigt, spännande att få testa på lite nya grejer och tycker själv den vore kul att testa! Frisörkänsla varje dag tackar man ju inte nej till ❤

    Gilla

  2. Oj vilket bra tips! 😀 Tycker det är så svårt att hitta sånt som är bra för håret men också ger ett bra resultat! Men det här kanske är något att prova 🙂 // Petra Elisabeth

    Gilla

  3. Spännande grejer:) jag tatuerade för några år sedan och de är nästan borta nu så det kanske vore ngt för mig, kramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s