Ska det snöa på midsommar?

Totalt värdelöst rent ut sagt!

Alltså är det S A N T?! Snön vräker ner här och vi börjar få en variant av vinterland utanför dörren igen, så NAJS, den ville vi ju utan tvekan få igen ✼. Jag var totalt dyngsur efter att jag gått hem från skolan då jag lämnade tösen. Det är bättre och har inte lika hysteriskt ont längre så det går åt rätt håll. Dock var det tungt att gå från skolan måste jag säga, det gick sakta. Man får se det som bara nyttigt, man ska röra på sig också och när jag kunde gå i min egen takt så var det ju bara nyttigt skulle jag tro. Det som var mest deprimerande var ju snön, vad ska den komma för. Dock kommer det ju som tur var inte ligga kvar, det smälter bort längst med dagens gång.

SNÖAR DET HOS ER?

Det är faktiskt inte ovanligt att det snöar i april och maj. Det har faktiskt varit snöblandat regn vid midsommar som jag minns och det är mycket mer extremt. Man minns ju när man gick i skolan och man hade sina fina sommarklänningar på sig vid avslutning och det var nästan alltid kall luft, regn eller sämre väder då. Vänder man på det nu så är det säkert större risk att det är fint väder när barnen tar skolavslutning numera eftersom värmen kommer tidigare och tidigare. Ja just nu känns det väl inte så hoppfullt kanske. Men värmen kommer komma snart och det hoppas vi på.

Ni kan läsa mer om sena snöfall i Svergie här från SMHI!

Minns ni era skolavslutningar som barn? och hur minns ni dem?

6 reaktioner till “Ska det snöa på midsommar?

  1. Här verkar vädret vara helt ok. Igår tog jag mig ute en stund, och vädret var jättefint. Någon snö på midsommar vill vi inte ha, Jul gärna, men inte mycket senare.

    Gilla

  2. Snö?? Nä, dra mig baklänges…här i Malmö har vi haft grått och regn, men ingen snö. Har läst att det ska gå ner i graderna till 10 plus brrrr.
    Jag minns mina skolavslutningar som soliga sommardagar med vita klänningar och fika i trädgården
    Kram Kajsa

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s