Stackars lille slickepott

Tummetott, Slickepott, Långeman, Gullebrand och lilla Vickevire!

Ja min fina slickepott fick sig en törn i går i allt tumult som blev där med mig, läs inlägget Sådan smärta och in i coronan. När jag var på Akuten så inser jag att min nagel har gått av. Just där och då kändes det totalt oviktigt och skit samma liksom. Jag hade större huvudbry att bry mig om då シ Nu idag då allt landat så känns det väl lite tråkigt kan jag tycka. Det ska väl hålla mer än 3v kan man tycka. Har fått fila till den själv och som ni ser är min rätta nagel bakom längre ✂. Tack för all omtanke från er, det är som det är nu och det kommer bli bättre om några dagar. Får vila i den mån det går mellan studieuppdragen. Ska tillåta mig att ha lite soffvila också där emellan och vila, det lovar jag ♥

Nu skiner solen här och BQ och Bellis är till ”karusellparken” och leker. Det behövdes för oss alla tror jag då jag behöver vila och hon behövde rastas av. BQ behövde slippa vara mellanhanden hela tiden.

9 reaktioner till “Stackars lille slickepott

 1. Du får verkligen ta och vila lite i dag unna dej soffläge ❤ så tråkigt ändå med nageln men som du säger det fin mer problem en en nagel ❤

  Gilla

 2. Ja, längre än 3 veckor ska de ju absolut hålla. Vilken tur att den inte gick av längre in på din riktiga nagel. Minns när jag hade akrylnaglar och råkade slå av en en gång vilket gjorde att mina riktiga nagel gick av på mitten inne på fingerspetsen. Var en av de värsta smärtorna jag varit med om!

  Gilla

 3. Hur länge naglarna håller brukar bero lite på hur snabbt ens egna växer med… Jag brukar få göra om mina ungefär var tredje vecka för att mina växer extremt fort. Skönt att du fått veta vad det är och hoppas du kan få in lite vila emellan pluggandet ♡

  Gilla

 4. Åh minns så väl när jag hade byggda naglar och man slog nageln eller något sånt. Fy faaaan vilken smärta!!! Haha hemskt! Hoppas de blir bättre snart

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s