ibland blir man nedlsagen

God morgon på er, hoppas att det är bra med er. Med mig är det inte så bra, eller det har inte varit bra. Inatt har jag haft väldigt ont i magen (haft i fler dagar nu) och det beror på att jag har problem med magen till och från med att jag inte kan gå på toa helt enkelt. Har inte kunnat sova speciellt mycket alls, superdrygt. Jag är förstoppad och har tagit medicin för det för att försöka hjälpa till på traven och det SKULLE JAG INTE ha gjort för den medicinen fick jag jätteont i magen av och mådde illa av. Läste på biverkningarna att det var just så som vanliga biverkningar var -magsmärtor, illamående, diarée och ja alla dem har jag haft, mitt i allt detta har jag fått mens också och då har jag så ont i ryggen och mensmagen. Så ja nu är det lite kravligt måste jag säga. Som tur var har magsmärtorna gått över, det är mensvärk och lite illamående kvar också och det är ju mensens symptom. Så jag är på väg att bli bra igen och inser att jag kommer ALDRIG NÅGONSIN ta den medicinen igen.

Ska ju inte påstå att jag mår bra för det märks att man inte fått gå på toa, plus att det märks i magen att jag hade så jobbig natt, men den värken är som sagt borta. Samt att jag mår heller ej bra då jag har mens så lite utslagen är jag.

Orkar därför inte skriva mer än såhär nu, ska krypa ner i soffan.

4 reaktioner till “ibland blir man nedlsagen

  1. Gud så jobbigt – har du testat plommonsryck alltså Katrin plommon dryck? Movicol? 😢♥️ Tänker på dig vännen hoppas allt blir bra med din mage

    Gilla

  2. Du har all rätt att tycka synd om dig just nu. Det är sådana där dagar man vill krypa ner i soffan med en värmedyna på magen och äta godis typ.

    Gilla

  3. Usch då lider med dig,har själv inte sovit mkt i natt men av en helt annan anledning än dig. Vad tråkigt att du fick biverkningar av medecinen.Har du testat frön mot förstoppningen? Har dessa själv nu till min mage och dom hjälper.Ha en bra valborg så gott det går

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s