En riskfri valborg utan eld och corona

Nu saknar jag min gubbe, blir så sena dagar med en pendlande älskling.

Han är i regel hemma närmare 18 och det är sedan inte så många timmar kvar på kvällen sedan. Ikväll ska vi i alla fall kika på andra avsnittet av Sthlm Rekviem. Se om jag fixar det (jojo det gör jag), men har svårt för då det är barn som blir mördade och man får se hela storyn kring det och ingen kan förhindra, då blir det lite så det sätter sig ツ Antar att jag kommer somna i soffan för jag är oändligt trött idag. Imorgon får tösen och jag lite sovmorgon, hoppas att det blir så med så hon inte vaknar då älsklings klocka ringer. Hon ska gå på fritis imorgon mellan 9-14. Då hinner jag plugga det som behövs för imorgon. Sedan är det lite lediga dagar, det ska bli skönt.

Hur firar ni valborg i år?

Har ni något inplanerat? Det blir ju en annorlunda valborg för alla kan man ju ana. Här tipsar aftonbladet om olika sätt att fira valborg och dem var inte alls så tokigt. De tipsar om kubbspel, champagneprovning, samla vårminnen, hitta vårtecken – Ja läs mer här – Aftonbladets tips på riskfritt valborgsfirande (ej supportinlägg)

Bildkälla

14 reaktioner till “En riskfri valborg utan eld och corona

 1. Vi har inte gjort nå speciellt heller – jag har jobbat em o sambon fm liksom 🙂 äsch Inge man orka bry sig om 🙂 ja jobbar gärna ;P jobbar fm nu också men svårt å komma ner i varv Hahha

  Gilla

 2. Vi brukar inte göra något speciellt på Valborg faktiskt men det blir lite gott att äta och kanske spela något spel, mysa tillsammans med min lilla familj 🙂

  Gilla

 3. Det blir inte så mycket firande här, vi tar en myskväll med film och gott. Sonen och jag 😊 ha en bra valborg ❤️

  Gilla

 4. Saknar också min sambo, han har varit iväg på jobb sedan i måndagsmorse. Ja, verkligen annorlunda valborg i år, så blir som en vanlig dag för oss 😍

  Gilla

 5. Vad tråkigt att han är hemma så sent om dagarna och förstår att du saknar honom. Jag ska inte fira något speciellt ikväll utan det blir en helt vanlig filmkväll 😀 Kramis

  Gilla

 6. Jag brukar sällan göra någonting jättespeciellt på Valborg så för min del känns det helt lugnt att bara ta det lugnt hemma eller hitta på någonting annat lite ”mindre” än det traditionella firandet. Jag hoppas verkligen att folk tänker till och accepterar att denna Valborg kommer att bli annorlunda så att de inte struntar i restriktioner och riktlinjer och bidrar till ökad spridning.

  Gilla

 7. Så fina bilder! Jag gillade verkligen den serien! Såg hela säsongen när den gick på tv. Jag tyckte också att det var obehagligt just att det var barn som dödades, men annars var serien riktigt bra! Jag och Calle kommer fira en riktigt lugn valborg. Vi har köpt hem lite god mat som vi ska grilla i hans trädgård och sedan blir det nog filmmys i soffan. Vi har precis sett sista avsnittet av Homeland och ser på Bäckström i fyran (https://www.tv4.se/b%C3%A4ckstr%C3%B6m) . Tips om du inte redan har sett den! Hoppas ni får en riktigt mysig valborg! Kram 💖

  Gilla

 8. Hoppas du och bellis kan få lite sovmorgon imorgon det är ju väldigt skönt och det behöver man ibland. Lycka till med pluggandet hoppas du får mycket gjort 🙂

  Gilla

 9. Sthlm rekviem tyckte jag var jätte bra! Men som du säger – väldigt otäckt när det är barn! Ja det känns som allt blir väldigt annorlunda detta år… hoppas midsommar kan få bli som vanligt!

  Gilla

 10. vår husägarförening har alltid eget Valborgsfirande med både brasa och fyrverkerier vilket är inställt i år. De ska skjuta fyrverkerierna på nationaldagen i stället. Vi kommer grilla och mysa syster och jag. Två jobbar på kvällen och de yngsta ska på kompishäng och fest.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s