Är otrohet så lätt numera?

God förmiddag på er, här har jag inte haft tid med bloggen alls

Det får vara så den får inte ta ens tid för mycket då har det prioriterats fel. Jag har studier att sköta. Men nu fick det bli att kika in här lite. Hoppas att er onsdag startat bra, min har startat bra men jag har ont i kroppen. Det gnäller vi dock inte om för det blir så tråkigt att läsa. Det går över och behöver inte skrivas om här. Igår kväll kikade vi på första avsnittet av STHLM REKVIEM och usscch jag vart illa berörd så jag har haft svårt att släppa det. Kan erkänna att jag knappt kunde sluta krama och gosa med Bellis då jag lämnade henne i morse.

Såklart handlade det om otrohet också och allvarligt det handlar det A L L T I D om i serier, har ni tänkt på det? Är det så vanligt allvarligt talat? Eller överdrivs det i serier och filmer? Vad tror ni? Så fort arbetskamraterna ska ut efter jobbet så är det någon som sätter på någon. För mig blir det tyvärr inte trovärdigt. Samt att det är så pang på rödbetan då med att de alltid börjar hångla och nästan sätta på varandra innan de kommit innanför dörren till den de vill sätta på, S U C K.

Dubbelt så många kvinnor som män anser att porrsurf är otrohet. 52 procent av kvinnor ser nätflirt som otrohet jämfört med 40 procent av männen och 65 procent av kvinnorna tycker att sexchatt är vänsterprassel jämfört med 49 procent av männen.
Läs mer här på aftonbladets artikel och statistik om otrohet
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

Hur resonerar ni kring texten ovan?

För mig är otrohet allt som har med att göra där ett intresse väcks för någon annan. Det kan vara att man vänder sig om flera gånger för man får kontakt med en annan människa, att man tänker på den människan efteråt, då tycker jag det börjar bli en väg åt fel håll. Man avslutar det man har om man känner att man är på väg åt detta beteende. Det är faktiskt inte bara du som är otrogen i så fall, man sårar sig själv, sin partner och sin familj. Det är inte något som kan förlåtas. För sanningen kommer alltid fram, för tillslut kan man inte leva med det sveket man gör. Man måste ha stake åt rätt håll och vara vuxen och fatta bättre hur man behandlar en annan människa. Undrar om dem som är den otrogna skulle vilja att det vart motsatt håll att dem blev den som någon annan sviker.

Vi hade en ”kille” på jobbet som jobbade utanför oss på ett ställe jag jobbade innan. Han gjorde precis så som jag skrev ovan med att vända sig efter mig och ge blickar som man inte bör göra. Likaså när han kom upp till oss i ärenden så sökte han kontakt med mig i receptionen och hade blickar och leenden på ett helt annat sätt än vad man vanligtvis gör. Jag noterade det för han gjorde inte det minsta åt det hållet med dem andra kollegorna. Jag svarade ju tillbaka genom att vara trevlig för vadå hur skulle jag annars ha gjort? Jag var tvungen att ringa honom i ett ärende på jobbet och då pratade han väldigt flirtig och ja inte för att gå in på detaljer så JAAA han stötte på mig. Fick sedan efter samtalet ett sms av honom. När jag kom på morgonen så sa han alltid några ord till mig i regel utanför där innan jag gick in på jobbet. Detta hade ju kunnat lett till något förbjudet, förmodligen så är det såhär det startar.

Som tur var är jag så trogen min älskade BQ och jag skulle aldrig i världen kunna vara otrogen. Jag svarade heller inte tillbaka på det jag skriver om ovan SÅKLART INTE. Tyvärr tror jag många gör det för alla ska ha så mycket bekräftelse hela tiden. Samt ett tillägg måste jag säga att stötte på honom på Biltema för ett tag sedan då jag var dit och vet ni? Han var inte där med barnets mor och har fått reda på att de separerat och han har träffat en ny. Man tyvärr får ju massa tankar i huvudet hur det gått till. Ja ni kan nog också skena iväg lite i tankarna där.

I bästa fall har det INTE gått tillväga på det sättet.

8 reaktioner till “Är otrohet så lätt numera?

 1. Jag blir äcklad av otrohet kanske för mina ex hade så jävlar lätt o va de – usch kanske därför man inte har kontakt med nån av de hahah

  Gilla

 2. Hittills har min dag varit bra. Jag är så trogen min man skulle aldrig aldrig göra något bakom hans rygg. Jag gillar inte porrsurf och det är inte direkt otrohet men jag tror mycket väl att det utvecklas otrohet av det men det är inget jag skulle titta på

  Gilla

 3. Min onsdag har varit bra hittills.
  Jag tror faktiskt att det förekommer otrohet mer än vad man tror & ser. Å jag tror att otrohet börjar så som din lilla historia.
  Jag har ärligt inte tänkt så mycket på vad otrohet är för mig. Men det är väl när partnern stannar länge på jobbet & kommer hem sent & inte meddelar sig, sitter med mobilen mycket & skriver, skriver flörtigt i kommentarer till en tjej på fb. Är inte så kärleksfull längre till sin partner, är inte så närgången sin partner, är inte närvarande, skämtar/ skojar inte längre med sin partner, är inte lika glad längre. Fy det är min värsta mardröm.
  Kram❣️

  Gilla

 4. Håller med att det finns otrohet i typ alla serier och filmer numera, och idag är det nog tyvärr väldigt lätt att bli lockad. Det är lätt att få kontakt med andra människor och bekräftelsebehovet är ofta stort tyvärr

  Gilla

 5. De tycker väl det är ett ”spännande” ämne att ha med i påhittade serier och filmer.
  I verkliga livet tycker jag väldigt illa om otrohet vilket säkert de flesta gör.

  Gilla

 6. Jag blir så otroligt illa berörd av otrohet. För mig är det fullkomligt obegripligt hur man kan välja att svika någon som man har valt att dela sitt liv med på det viset. Förmildrande omständigheter har jag ingenting för – man tar upp problemen och avslutar sin relation innan man tillåter någonting att ske med någon annan. Tyvärr tror jag dock att det är ganska vanligt förekommande och att många väljer att acceptera och förlåta. Det är såklart upp till var och en, men för mig är det ett stort NO NO.

  Gilla

 7. Jag tillhör den övervägande del kvinnor som anser att samtliga tre punkter ovan är otrohet. Och tittar sällan på serier som innefattar mycket relationer för de innehåller alltid ett stråk av otrohet. Och som du säger, det börjar säkert på sätt som den här mannen försökte med dig

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s