Kan komma ett vaccin redan i maj.

Ja detta var ju väldigt superduper nödvändigt faktiskt

Jag vart helt förvånad då jag skulle lägga mig igår och det var massor av snö som dalade ner, bara VAAA?! Ja detta var ju väldigt otroligt nödvändigt, eller hur?, lite coolt att bilden möter vår som vinter, inte sant? Var i alla fall och handlade vid 8 efter jag lämnat tösen och det var helt rätt tid märkte man för det var en handfull människor där. I fredags handlade vi efter BQ kom hem från jobbet och det var helt fel tid. Det var precis som vanligt som inte Corona fanns, jag vart faktiskt chockad. Folk gick överallt och jag fick ställa mig i hörn i butiken och vänta in folk emellanåt just för att jag ville hålla avstånd. Jag skulle ställa mig i postutlämningen och där var det kö. Det var utmärkt för hur vi ska hålla avstånd och en kille och en tjej ställde sig bakom mig precis som vanligt utan att hålla avstånd. Jag kunde faktiskt inte vara tyst då och vända mig och sa att de skulle backa och hålla sig till avståndslinjerna. Jag blir så less, alltså ingen kan väl undgå allt tjaffs om Corona eller? Tror det handlar om nonchalans många gånger att de är så tvära på allt prat om det att de helt enkelt struntar i det som de råder en. Då lever vi farligt faktiskt, då är man inte så rädd om sina nära och kära, samt tar inte hänsyn till andra.

CORONAVACCINATION INNAN ÅRET SLUT, REDAN I MAJ?

Oj vågar man tro det, läs mer här – Genombrott Coronavaccin

Tagit tio dagar fast det skulle ta 1-3

Jag har beställt ögonbrynspenna som jag tänkt testa just för man verkar få snygga ögonbryn med pennans teknik. Den skulle komma eftern 1-3 dagar och nu 10 dagar senare kontaktade jag dem och det har ju såklart med Corona att göra. Det är tullar, försenade leveranser. Nu hade de ändrat till 7-14 dagar istället på deras försändelsetid. Som ursäkt och för att det varit försenat så skulle jag få en CoolBrush som plåster på såren eller vad man ska säga. Det var ju väldigt juste måste jag säga. Den går dessutom att ha på kort hår som mitt då man kan skapa lite lätta lockar och volym, alltid snyggt på vilken längd man än har.

(Ej sponsorinlägg)

All text och info kommer från coolbrush.se sida

Eyebrow Natural Tattoo

Skapa realistiska och fylligare ögonbrynen med hjälp av Eyebrow Natural Tattoo. Förbättra dina bryn genom att fylla i hålen och ge dig en perfekt definierad look. Det är som att få tatuerade ögonbrynen – men bara utan att smärtan eller något permanent går fel.Det är inte en traditionell ögonbrynspenna! Vår ögonbrynspenna skapar ett naturligt och realistiskt utseende.Vår smarta ögonbrynspenna efterliknar utseendet och strukturen för en naturlig ögonbrynsform som mikroblads tatueringar, så att brynen ser naturliga och organiska ut.Långvarig och vattentät: Har en 24-timmars långvarig effekt, så det sitter säkert hela dagen!

Eyebrow Natural Tatoo

Allt-i-en-hårtork från CoolBrush

Stylingverktyget som kommer bli din bästa vän!

Med CoolBrush kan du skapa en ”frisörkänsla” utan att behöva brottas med borste och hårfön. Vi har tagit fram ett verktyg som är en mellanting mellan en rundborste och en locktång. Med CoolBrush skapar du enkelt en lika fin frisyr som frisören fast i ditt eget hem. Vi menar det när vi säger att ditt hår kommer att bli fylligare och mjukare än någonsin! Unik, revolutionerande stylingborste med integrerat värmesystem och keramisk beläggning med turmalin.

Stylar och ger håret glans vid varje tag med borsten. Ioniseringsfunktion för maximal glans och minimal statisk elektricitet.

Coolbrusch – Allt i ett hårtork

13 reaktioner till “Kan komma ett vaccin redan i maj.

 1. Ojdå snö nu det kanske man lika gärna kan vara utan.Jag har svårt att tänka mig att dom hinner få fram ett vaccination redan i Maj.Skulle nog inte heller våga ta den vaccinet med tanke på den som man kunde ta vid svininfluensan.Ja människor verkar inte alls förstå allvarligt i det hela.Vi var och handla på willys i lördags och precis vid min sambo som står med Wincent ställer sig en gubbe och hostar för fullt.Jag blev riktigt ordentligt arg men sa inget för att Wille inte skulle höra mina ord som jag tänkte för mig själv.

  Gilla

 2. Jag kommer ta vaccinet när det kommer såvida jag inte redan har antikroppar. Finns alltid biverkningar, men ibland måste man välja….. De som inte tar, hur tänker man att man ska lösa situationen vi har nu? Detta är ohållbart.

  Gilla

 3. Hej,

  Jag är faktiskt lite skraj för vaccin efter vad som hände med flera barn efter att de vaccinerat sig för svin influensan. De fick narcolepsi. Jag känner en familj som drabbades och deras son kommer att få leva resten av livet med narcolepsi. Han fyllde 19 nu och får till exempel inte ta körkort. Nej, jag kommer absolut inte att vaccinera mig. Hur ska du göra om det blir en möjlighet?
  Mvh, Anneli

  http://theswedishlakehouse.blogspot.com/

  Gilla

  1. Jag avstod svininfluensans vaccin just för det kunde sätta sig på nervtrådarna och jag då som något år innan dess fick en skada på mina nervtrådar som kom från min axel och det ledde till att mina armar och händer slogs ut helt och hållet. Jag kunde inte hålla i något bara tappade det. Samt hade inga som helst krafter till det. Det läkte ut men tog ett år. Just därför är jag lite rädd för allt sådant med vaccin som inte är beprövade i flera år. Jag har lite påverkan kvar i mina handleder efter det, inget som egentligen störs eller märks annat än om jag ansträngt mig mycket. Vi spelade paddelturnering med jobbet och respektive förra våren och då kände jag efteråt sedan. Så vet faktiskt inte hur jag känner mig. Men börjar det gå ner massor i låga åldrar på friska människor och dem börjar kämpa för sitt liv då är nog vaccination aktuellt.

   Gilla

 4. Här kom det också ett yrväder på dagen. Och jag känner igen att vissa beter sig som om allt var som vanligt. Jag tycker att det är lite lätt irriterande… jag vill hålla mig frisk.

  Gilla

 5. Ohhh det här ser jag framemot att få en recension av! Den brynpennan har jag funderat en del på. Ska bli intressant att höra vad tycker om den!
  Cool brush lät intressant, den ska jag funderar lite på.

  Ang Corona, jag tror att folk börjar slappna av eftersom vi har börjat lära oss leva med riktlinjerna.

  Gilla

 6. Vaccin nu i maj ? Nej det är inte så troligt.
  Så trött på människor som inte följer restriktioner….
  Bra då man hittar något man blir nöjd 🙂

  Gilla

 7. Jag tar till och med omvägar på affärer för att inte vara för nära och för att respektera andra samt håller 2 meters avstånd i kön osv

  Gilla

 8. Mkt handlar nog om nonchalans tyvärr. Numera påpekar jag också ifall någon ställer sig för nära.

  En sån ögonbrynsoenns har jag också.. Dock köper jag min på maxi👌 ha en fin dag

  Gilla

  1. Min penna heter tatto brow från maybeline. Jag är supernöjd med den faktisk. Tror den kostar 139-149:- har använt den i ett par år nu, finns i flera olika nyanser 👌

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s