har du fetish på skor eller?

Ni verkar ha fetisch på skor hemma hos er.

Solen skiner här idag emellanåt så det är faktiskt fint väder. Det är att snön som låg gör att vädret fick lite negativ klang. Antar dock att all snön smält bort. BQ köpte sig nya skor som kom förra veckan och då ringdes det på dörren och en postkille lämnade över dem. Så ringer det på dörren idag igen och samma kille kom med ett till paket med skor. Jag vart då förvånad för BQ hade inte nämnt att han köpt ett par till. Ja inte för han måste berätta. Postkillen säger då – Här kommer jag med fler skor. Vi börjar då båda två skratta och jag frågar om han inte kan komma med något annat innehåll nästa gång. -Näee ni verkar ju ha fetish på skor så vi fortsätter väl så då säger han och skrattar. Jag vart faktiskt lite generad, シ Det roliga var att BQ hade bara lagt dem i varukorgen då han beställde dem andra men tagit bort dem igen och konstigt nog så hade de i alla fall följt med i beställningen. Så man får vara uppmärksam på sådant om man t ex klickar framåt tillbaka mellan fönstren så kan det bli att det man klickade bort följer med tillbaka igen.

Har du mycket skor hemma hos dig? Är det skor, handväskor eller är det något extra som du gärna uppdaterar med nytt när möjligheten finns? Har du något favoritmärke? Här nedan ser ni snygga sneakers från webbshoppen Nelly med märket Fila Ray Mesh

10 reaktioner till “har du fetish på skor eller?

 • Köpte faktiskt 2 par skor idag, ha ha! Men jag behöver verkligen skor till den här säsongen! Jag går gärna i bekväma skor, men vill att de ska vara snygga också, typ jympisar men ändå inte 🙂 Har nog ganska många skor, men vissa borde åka till tippen då de inte är så snygga längre, och då menar jag slitna/välanvända.
  Nu får du ju nästan beställa ett par skor du också, bara för att se om det blir samma kille som levererar 😀

  Gilla

 • Jag älskar skor och köper mycket skor. Och så älskar jag fötter sådär i största allmänhet, så mycket fotkräm, tåringar, anklets och sånt också ❤

  Gilla

 • Jag älskar också skor, och har nog ett antal här hemma 🙂 Jag brukar oftast beställa via Zalando eller liknande. Där finns alltid ett mycket större urval än i butiker och det är lättare att hitta ifall jag är ute efter något specifikt. Bara fylla i modell, färg, storlek och så vidare

  Gilla

 • Åh vad roligt med paket hem till dörren! Hoppas ni bara fick betala för en ifall ni nu fick två. Då har ni vunnit lite 😀 Haha tror inte det är ett problem att beställa några par skor. jag är mer för jackor. Tycker jätte mycket om jackor och ser det som en accessoar. Har för många 🙂 // Petra Elisabeth

  Gilla

 • Jo, jag måste erkänna att jag har vääääldigt många par skor i olika modeller och även olika färger… ingen aning om hur många. Märken som Vagabond, Tamaris, Tommy Hilfiger, Lauren Ralph Lauren, Gant, Dasia m.fl… Handväskor har jag också ett stort gäng av i olika storlekar. De flesta är från favoritmärket Lauren Ralph Lauren, men har även några från Malena Birger och M Kors. Sen är jag svårt förälskad i klänningar och har i det närmaste 100 stycken av olika märker och modeller.. så lite samlare är jag nog allt… haha… 😉 😉 🙂
  /Maria

  Gilla

 • Det var ju en glad överraskning med ett par skor till 😄Lite kul åxå att det var samma kille som kom med sko paketet 2:a gången. Nä vi har inga saker här hemma som vi samlar på. Om man inte räknar med mat & fiskesaker 😝
  Kram❣️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s