Feel good blogg vill vi ha

Där kom kvällssolen och ack så härligt den kom också.

Nu har vi kvällssol på balkongen och här njuter jag lite för en stund. Solen värmer trots att det är kylig luft. Idag har jag haft alla möjliga känslor känner jag. Både arg, ledsen, besviken och glad allt i ett kitt. Dock mår inte min mage alls bra de senaste dagarna. Jag har ont i magen och den bråkar med mig en hel del, i eftermiddags var magen och jag väldigt osams. Men nog om gnäll nu njuter vi av värmande solen som vi behöver nu, vi behöver verkligen må bra känslor.

Tänkte även tipsa om våran härliga facebookgrupp

Var länge sedan jag skrev något om vår facebookgrupp LÄNKA MED KÄRLEK, eller ja har jag skrivit om den alls sedan jag bytte bort nouw? Tror inte det. Vi försöker skapa en må bra känsla där inne och det tycker jag verkligen att vi har lyckats med också. Nu har vi ändrat upplägget där en aning då vi i admin inte hinner med alla upptåg vi hade där innan. Men vi tycker det är bra i alla fall och vi har lite roliga ideér som vi har ändå varje vecka.

För er som inte vet om gruppen så har ni den här LÄNKA MED KÄRLEK /LMK

12 reaktioner till “Feel good blogg vill vi ha

 1. Helt klart bästa blogggruppen om ni frågar mig. Härligt positiv med en hel del upptåg ändå. Ni två gör ju detta på er fritid och tycker ändå att ni lägger ner i själ i den. Tack för att jag får vara med i den 🙂

  Gilla

 2. Härligt det är att kunna sitta ute även om dagen inte bjöd på bästa väder framåt kvällen och njuta med en god kopp kaffe eller thé.

  Hoppas att magen känns bättre idag

  Gilla

 3. Vilken vacker kopp! En sådan där bli-glad-av-kopp helt enkelt!
  Härligt med kvällssol på balkongen!
  Den där gruppen lät intressant, ska nog kolla in det lite mer, vad det är 🙂 Nu minns jag plötsligt att jag var med i någon blogg-facebook-grupp för några år sedan… jag var kanske inte jätteaktiv i den gruppen, men den verkar vara borta nu.
  Hoppas magen sköter sig bättre idag! Krånglande magar är inte kul… 😦
  /Maria

  Gilla

 4. härligt med kväll sol ja har lite lite på baksidan avv vårt.
  har länkat nån gång men har ställen man e med på oh ja mår inte bra o så känner man att man ska svara inne hos alla orkar typ inte skriva i min egna i bland

  då du gör franasar blundar man å de sätts på känns typ knappt sen behöver du inte måla dej på en månad. ja är lite försiktig så gno aldrig med handduk och tar inte med vaten direkt och gno heller men annars de är som vvanliga du märker dem inte så känns det mera om man målar sej 😀 kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s