Lämna allt för kärleken

Ja du denna dag har varit mer i farten och hunnit med en hel del. Har även lämnat in bilen idag på bilverkstan då det som skulle göras nu är åtgärdas. Vad skönt. Fakturan var ej skapad dock då jag hämtade bilen så den skulle de skicka till oss, så opps vet inte vad det kommer kosta. Förmodligen en härligt saftig räkning, jipiiee. Har pluggat och läst ut kursens bok och ska med det starta sista uppdraget i kursen imorgon. Jag hann faktiskt med och ta en 45 min powernap idag mitt på dagen. Jag har sovit dåligt inatt då Bellis vaknade inatt och hade mardröm. Hon fick komma in och sova hos os och lilla hjärtat hon är så kärleksfull. Hon vill ligga nära och vill stryka en över kinden och armen till och från på natten. Hon gör det också fastän hon sover och det håller mig vaken och jag vaknar av och på för det. Så borde gått och lagt mig i soffan istället.

Startade om Bonde Jorden Runt sista avsnittet och så mycket känslor det var i det programmet och så otroligt söta Michel och Linnea är tillsammans. Imponerande att lämna allt hon har i Sverige och flytta till honom i Afrika. Hoppas att de gör ett program om dem som man kan följa som de gjorde med Bondeparet. Han har ju skapat sitt där och det vore jätteskoj att följa dem längst vägen. Man hoppas verkligen på deras lycka nu. Dessutom tycker jag dem passar väldigt fint tillsammans, de är väldigt fint par.

Såg ni programmet och tyckte ni att han som valde, valde rätt?

3 reaktioner till “Lämna allt för kärleken

  1. just Bonde söker …är verkligen inget program för mig, såg nog första säsongen, så har dessvärre inte sett paret du pratar om. Men oavsett det så måste jag ju ändå önska dem lycka till, det paret du skriver om. Skönt att du kunde ta en powernap på dagen när du nu inte sov så bra på natten, men ändå….mammahjärtat måste svälla när lilltösen ligger där och stryker ig på kinden.

    Gilla

  2. Jag har inte kollat på bonde söker men funderar på att göra det i efterhand. Stackars Bellis som hade en mardröm inatt och det är inte lätt att vara liten. ❤ Kramis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s