Vilket hälsoben står du på?

(Ej sponsorinlägg)

Vilken träning föredrar ni? Varför föredrar ni den? Har ni alltid tränat samma eller har ni ändrat träningsstil och motivation längst åren?

Två timmar flög bort bara på några minuter kändes det som.

Så härlig förmiddag med min kompis. Två timmar gick i rasande fart och vi pratade om precis allt möjligt. Innan vi skiljdes åt tog vi en mugg te i deras trädgård mycket trevligt. Sådan här gång så njuter man av våren och det fina. Madde skjutsade hem mig sedan och nu är vi hemma här och myser av lördagen. Jag har precis rättat och korrigerat och läst mitt senaste uppdrag och tryckte precis nyss på knappen SKICKA IN UPPDRAG och alltid lika pirrig känsla då man gör det, ツ Nu ska jag på måndag börja uppdrag 3 och veckan efter på fredagen är det dags för muntliga, ihhh!

Ska jag gå en riktigt rask powerwalk så går man ju bäst om man utför det själv.

Jag går gärna ensam om jag ska gå en riktigt rask motionerande powerwalk där jag känner att jag får upp flåset. Jag har gärna musik på i öronen och då kan jag gå hur länge som helst, säkert 2h i sträck utan problem. Jag föredrar hellre att gå och ta raska powerwalks än att springa. Bästa är ju att gå en rask långpromenad med en hund. När hunden har gjort ifrån sig och man får igång hunden också. Det älskade jag att göra med vår Bellman. Jag hade ett toppenbra midjebälte på mig då. Det gjorde att jag utan problem kunde utföra motionspass även då jag var gravid. Hade även ett baggenkoppel med expander som gjorde att alla ryck dämpades. Mycket bra.

Ett träningspass behöver inte vara intensivt och tungt för att ge resultat. Det går faktiskt att promenera sig i form! Den lågintensiva träningsformen är både avkopplande och skonsam för kroppen. – Att promenera är bra för konditionen och passar alla. Du kan promenera varje dag och enkelt få in det i vardagen. Har du svårt att få ihop livet med träning är detta ett bra sätt, säger Kristine Symreng, dietist och personlig tränare på Sats. Läs mer om powerwalk på expressen hälsolivs sida

Baggen hundprodukter

4 reaktioner till “Vilket hälsoben står du på?

  1. Löpning är det som jag har hängt i längst med, säkert i 20 år. Sedan har jag varierat med spinning, skivstångspass och styrketräning. Där jag bor just nu är utbudet inte så stort så nu är det löpning och styrketräning som står på schemat 4ggr/vecka. 😊💪🏻

    Gilla

  2. Jag är en sån där som provar på lite olika och kör på det en tid och sedan tränar jag absolut inget en tid osv. Men går gör jag alltid, vilket jag kan tacka hunden för 🙂 Gillar att prata med kompisar på tfn när jag går för då kan jag bara gå och gå, eller lyssna på ljudbok.
    Jag försöker just nu kombinera mina promenader med lite pilates/yoga på hemmaplan, eftersom jag måste stärka upp min rygg. Har börjat få problem med min hållning och vet att det är för att jag är för svag. Tycker förresten också att det är mysigt att ta en promenad tillsammans med min man på kvällarna när barnen är hemma tillsammans, de är båda två gamla nog nu att vara hemma tillsammans. Då får maken och jag lite kvalitetstid också. Win win!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s