Som att slå av tv,n

Jag älskar ju bilder och därför bad jag min syster skicka en drös med bilder och det gjorde hon också bestämt, så roligt. Måste ju få berätta något som värmer extra i mosters hjärta. När äldsta kusin L till Bellis var liten och hade kolik och hade skrikit i stort sett hela den dagen då vi senare också anlände på kvällen till Oskarshamn. Han skrek då vi kom och syrran lyfte över honom till mig (bild 6, det var vårt första möte) ser ni så nöjd kille minsann. När jag sedan kollade igenom fler av hennes bilder hon skickade så låg han och sov på mig på massor av dem, så sött jag smälter, tyckte om sin moster direkt. Vet ni han fyller i år hela 14 år, det är sinnessjukt vad fort åren går. Minns så väl känslan där när han skrek för han hade så ont i sin lilla ömma bebismage och så kommer han direkt till mig och bara pang blir tvärtyst. Minns att mamma sa – Men Marie hur gör du? här har vi försökt hela kvällen, fniss. Vi har alltid haft fin kontakt han och jag, finaste. Vet ni idag är han längre än mig och tonåring, ❤

Alltid haft fint kontakt med båda två av mosters gull. Söta M som också har lika stor plats i mitt hjärta. Hon vill alltid att jag gör frisyrer och pysslar på henne. Samt då och då får jag något på messenger eller sms av dem och man blir alltid lika glad.

SAKNAR DEM ALLA ツ

Det vi inte ska prata om är ju att man inser att man blivit 14 år äldre från vissa bilder också, men det är scchhh!! på den

3 reaktioner till “Som att slå av tv,n

  1. Känner igen känslan. Jag är ingen som älskar alla små barn, om jag får missförstås på rätt sätt. Men min brors två barn har en stor plats i mitt hjärta. Två som nu är lika vuxna som mina egna och har egna barn. Även min svågers två pojkar har en speciell plats i mitt hjärta. Jag träffat inte dessa fyra särskilt ofta men jag tänker ofta på dom och får rapporter från deras föräldrar.

    Gilla

  2. Alltid så mysigt att se tillbaka på gamla bilder och känna sig sådär alldeles harmonisk och nostalgisk. Sedan ska man aldrig tänka efter hur många år sen alla nostalgiska ögonblick var. Genast känns det som en evighet som man vill ha här och nu. 💕 Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s