Här har vi lycka

God eftermiddag på er, här är det glada miner.

Tösen mår nu bra igen efter sin åkomma och magen är i fart på igen som den ska sedan i eftermiddags. Som vi kämpat för detta. Tänk hur glad man kan bli åt BAJS en sådan gång. Men det kan bli så mycket mer komplikationer än man tror med en förstoppning och på eftermiddagen igår började hon faktiskt bli matt och orkeslös också. Hon ville mest sova och vila. Man blir faktiskt orolig då hon igår var mest liggandes såg mattare och slöare ut och började spy och ville inte äta. VAD GÖR MAN LIKSOM.

Ikväll blir det god middag och senaste avsnittet av Homeland skulle jag tro. Samt fredagsmys och bara ha det så bra det går för faktiskt så har vi det superhärligt. Ja ni läser ju ovan, tösen fri från sin åkomma och har god aptit och det är F R E D A G.

6 reaktioner till “Här har vi lycka

  1. Skönt att hon mår bättre. Hade förstoppning en gång, det är värre än vad man kan tro 🙈

    Hoppas ni får en mysig kväll 🌸

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s