Skön start på dagen

Inte direkt bästa starten på dagen idag, kl halv 5 väcks vi

Ja idag startar inte dagen så där vidare bra. Vi väcks runt halv 5 på morgonen av en tös som har fortsatt ont i magen och gråter och är otröstlig

Hon klagade på magvärk redan igår på fritis och i går kväll ville hon ingenting äta. När hon fortsatt klagar över magvärk så vet vi inte helt vad vi ska gå på för något. Därför beslutar vi att BQ åkte till akuten med henne kl 5 på morgonen och vi kan utesluta exempelvis urinvägsinfektion eller andra åkommor. När de kommer till akuten möts dem av detta, se bild nedan. En sköterska kommer ut och de får berätta. Sköterskan som är klädd som man kan tro, med extra skyddskläder och handskar och munskydd. De klämmer på Bellis och hon kan göra vissa saker utan att det gör ont i magen. Sköterskan går sedan och pratar med dr och med sig hem skickas microlax. Doktorn kommer inte ens ut. Jag vet inte vad jag ska tycka i allt faktiskt. Tycker dem borde tagit urinprov, kollat värden och lite sådant.

När vi kommer hem vill Bellis nästan direkt lägga sig och sova och sov sedan i flera timmar. BQ åker och jobbar och jag ringer vårdcentralen som berättar hur vi ska göra. Bellis totalvägrar att ta microlax, alltså det går inte. Hon får panik och skräck i ögonen och gråter och skriker. Så tänker inte tvinga henne till det. Det tyckte de inte på vårdcentralen heller. Allt detta beror ju på att Bellis stressas av något och då ska vi inte göra detta till något sämre. Microlax hade ju förmodligen gjort att hon hade bajsat nu. Det kan ta någon dag längre nu för att proppen ska lossa. Det måste gå lösa på annat vis. Så vi har fått direktiv nu hur vi ska göra och jag cyklade och köpte det som de sagt att jag ska ge henne nu i några dagar så kommer nog bajsproppen med det lossa.

Hon är piggare nu efter hon sovit i ett par timmar och är sig lik, men ingen bajslycka än.

2 reaktioner till “Skön start på dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s