Nu pratar vi skit helt enkelt

Ja vilken dag det har varit, som föräldrar har man varit orolig och frustrerad.

Hon har klagat på magen hela dagen och jag har kämpat med att få henne att äta och dricka. Har tyvärr varit tvunget att ge henne microlax och det ville hon absolut inte och jag har fått kämpa med att övertala henne till det med. Varför vi tillslut fick ge microlsax var för att hon började kräkas på eftermiddagen. Efter microlaxet så kunde hon bajsa och nu hoppas vi innerligt att det börjat vända. Hon var mycket piggare och gladare nu ikväll och hon kunde äta kokt och sund mat. Hon åt även kokt och lättsam mat på lunchen. Vi har fått i henne den medicin som de sagt hon ska ha. Fick tips av min kompis Marie att smörja med bedövningssalva en stund innan hon ska på toa dessa gånger. Det hjälpte på deras dotter. Har haft ett långt samtal med både sjukvården och med Bellis lärare idag som jag skrev. Nu hoppas och tror vi på detta och vi tror att natten ska göra än mer så hon är allertare imorgon.

Plugga har jag inte alls kunnat göra idag, men hade det på känn så satt faktiskt uppe ända till 12 i går kväll och pluggade klart. Ska läsa igenom allt igen bara sedan lämna in det. Första uppdraget jag lämnade in förra veckan fick jag jättebra omdöme på och det hoppas man ju att man får på detta också. Satt uppe till 12 och väckt halv 5, så ja hög tid att gå sova med andra ord.

Hur har er dag varit och hoppas att ni kan njuta av våren mitt i allt detta samhälle.

5 reaktioner till “Nu pratar vi skit helt enkelt

 1. Ge henne mycket dryck det brukar hjälpa mycket..Min Stora dotter har haft problem med magen till och från i flera år och det har hjälpt henne att dricka mer vatten och andra drycker regelbundet..Hoppas din dotter blir bättre snart

  Gilla

 2. Uch & Fy! Dessa magar 😕. Jag själv har problem med magen. Haft det sen i ung ålder. Men nu äntligen har jag hittat ett sätt att underlätta det 🙂
  Jag hoppas att hon/ ni gör det med 💕
  Svårt att lägga fokus på annat då. Men du kämpar på bra 👏🏻👏🏻😊
  Kram❣️

  Gilla

 3. Men fy inte kul när det krånglar med magen på dom små stackars liten ❤ skönt att du fock ett tips av din kompis som tipsade om bedövnings salvan skönt att hon fick i sej lite mat på kvällen iallafall<3 hoppas du får en bra nattsömn och är utvilad tills i morgon ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s