Har du stressmage?

Tösen mår något bättre. Hon har bajsat liiite, men ingen normal omgång eller vad man krasst ska säga. Hon fiser så det är som ett grönt gasmoln här hemma. Det var dock väldigt bra att hon gjorde sa dem då jag pratade med dem. Har även pratat med tösens ena fröken och vi har kommit fram till en plan hur vi ska lägga upp det med hennes toabesök där. Hon är nog för stressad på skolan då hon ska göra behov och allt går för fort fram. Hon blir nog stressad över när övriga i klassen är utanför och sådant. Därför blir detta en ond cirkel som inte riktigt hon själv kan rå för.

Har jag stressmage?

(Ej sponsorinlägg)

Om du är hård i magen kan det bero på att du har ibs stressmage eller är förstoppad. Magen är komplex och det kan vara svårt att riktigt sätta fingret på vad problemet är ibland. Här kan du läsa om de vanligaste problemen med magen, vad de beror på och när du behöver söka vård. Du får även hjälp att förstå hur din mage mår och hur du på ett enkelt sätt kan förbättra din maghälsa.

/ Läs mer om stressmage på Vitalplus +

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

6 reaktioner till “Har du stressmage?

 1. Svar; jag hittade det här citatet via Googlesökning ”peppande citat”. Och jag klickade återigen upp bilden och hamnade på en hemsida om flera olika peppande citat på en hemsida. Så tror inte det är din bild men är det det så är det roligt att veta att din bild finns med via en Google sökning 🙂

  Gilla

 2. Jag tror att det är vanligare än man tror bland barn. Stressmage, att inte känna att man vill eller har tid till toabesöken. Eller att det kan vara pinsamt när det hörs och någon står utanför eller en massa andra saker…. tror det är viktigt att prata om!

  Gilla

 3. Ja jag har både stressmage och magkatarr men magkatarr får jag av mina mediciner..

  Vad jobbigt att hon inte kan gå på toa i skolan hoppas det blir bättre när ni gjort den planen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s