Du blir snygging och drinktips

Måste i alla fall testa den och hoppas att den ska passa

Jag såg denna dress inne hos Fyra årstider – mitt liv på landet och jag bara älskar den. De är så jag och den är så läcker. Ser den tillsammans med en jeanjacka, man kan även kombinera med vit eller ljusblå, eller för den delen en pastellgön sommarkofta. Den är snygg som den är och såklart urläcker till höga klackar. BQ älskar också då jag har på mig byxdressar så detta är även ett köp för hans skull, tssi

Den finns att beställa på Bubbleroom / Mollie light blue jumpsuit,

Denna dress får mig att tänka på SOMMAR, KUST, SEMESTER, KÄRLEK

Ljuv sommarkväll, romantik tillsammans med BQ på uteservring bara han och jag. Jag tänker inte få corona/covid-19 att förstöra dem känslorna. Något romantiskt ska vi göra. Vi får njuta av extra god dryck och middag tillsammans ute på vår balkong då tösen somnat denna sommar.

SOMMAR det får mig att tänka på svala drycker, därför tänkte jag ge er ett alkoholfritt tips på det, MYS.

Semesterdrink med rött te, citron och mynta

Ingredienser

 1 drink

 • 5 dl vatten
 • 1 dl rött te
 • 1 handfull rosépepparkorn
 • 5 dl socker
 • 5 cl citronsaft
 • 1 apelsin
 • färsk mynta
 • kolsyrat vatten efter tycke
 • is

Så här gör du

 15 minuter

 1. Värm upp 5 dl vatten tillsammans med 1 dl rött te i en kastrull. Låt det dra en stund.
 2. Tillsätt 5 dl socker.
 3. Låt sockret lösas upp och lägg sedan blandningen på kylning.
 4. Häll 5 cl av sockerblandningen och rosépepparkorn i en shaker tillsammans med 5 cl citronsaft, två små apelsinskivor och ett par myntablad. Fyll shakern med is och skaka lätt.
 5. Häll i den mixade drinken tillsammans med isen i ett vinglas.
 6. Toppa med kolsyrat vatten och garnera med mynta och apelsin.
 7. Om du vill göra serveringen extra festlig är ett tips att rimma champagneglaset med strösocker. Detta gör du enklast genom att först kyla ner glaset i frysen och sedan strö socker på kanten.

/Receptkälla

7 reaktioner till “Du blir snygging och drinktips

 1. å fin klänning. Längtar verkligen till ljumma sommarkvällar nu. Så mysigt🌸 Men vi får njuta av våren med.
  Drinken låter god. Gillar mest alkoholfritt.

  Gilla

 2. Kalla härliga drinkar är verkligen sommar. Det blir mycket mys ute i trädgården och på altanerna på sommaren. När jag växte upp och alla gånger vi är utomlands med balkong vill jag gärna sova ute. Jag och kompisarna sov ofta på vår långa stora balkong och hade mysparty.

  Gilla

  1. Jättefin!
   Älskar kläder som funkar att klä upp och hålla casual.
   Jag har två byxdressar och jag får nog bara inse att min kropp inte gör sig i byxdressar. Jag har fel proportioner, anting får jag häng mellan benen eller så får jag kameltå.
   Hoppas att vi får se dig i den sen!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s