Gott för kroppen och roligt uppdrag

Ser ni Bellis och Enzo

Denna dag har bestått av värk, sömbrist och plugg, plugg och plugg.

Jag har haft värk till och från idag, vissa stunder milt och vissa stunder kraftig. Men jag väntar bara ut det och låter det vara som det är. Lite jobbigt att sitta och plugga idag då det gör ont så fort jag sitter. Men är nöjd för jag har hunnit med massor i uppdraget och det har varit toppenkul uppdrag. Har gjort ett dokument i word som blev så snyggt. Sedan får vi hoppas att allt är rätt sedan också.

Bellis var jättetrött när hon kom hem efter skolan idag och ville lägga sig tidigt. Hon har somnat lite för sent nu senaste dagarna och vaknar när pappa ska gå upp på morgonen. Hon har med det då sagt för lite sömn. Får därför se om hon lär vara hemma imorrn eller inte. Hoppas att natten gör så hon är pigg och allert imorgonbitti.

Tänkte tipsa om ett gott recept

  • 6 dl nybryggt starkt kaffe
  • 4 dl mjölk
  • 100 g mörk choklad
  • råsocker

Gör så här

Hetta upp mjölken i en kastrull. Flisa lite av chokladen till garneringen. Lägg resten av chokladen i mjölken och låt den smälta under omrörning.Tillsätt kaffet i mjölken och smaksätt ev med råsocker.Servera kaffet i stora muggar eller glas.

Toppa med chokladen.

/Receptkälla

10 reaktioner till “Gott för kroppen och roligt uppdrag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s