Solen tar på en vinterblek hud

Idag har vi också fått sommarvärme hit och så ljuvligt t.o.m så man fått lite färg på snoken eller vad man ska säga. Jag sitter gärna ute på balkongen när jag läser i skolboken och pluggar för att fördriva nytta med nöje. Idag dock så har jag mest suttit fastlåst i uppdraget och skrivit, och det har tagit sin tid, men har i alla fall njutit av solen. Man kunde inte fatta då jag cykla för att hämta tösen när jag såg folk gå i tisha och shorts, jag typ skakade på huvudet och tänkte är ni kokobäng. När jag själv insåg det sedan eftersom jag med jeans och jacka vart så varm så förstod jag ju att det var sommartemp ute.

Hur är vädret hos er och sticker ni fram benen eller inte?

Även tösen har uppskattat vädret idag efter jag hämtade henne och lekt kiosk ute på balkongen

14 reaktioner till “Solen tar på en vinterblek hud

 1. Värmande sol visst men sommartemp känns det inte som än, tunnare jacka som ofta får vara uppknäppt känns som rätt melodi just nu – hoppas det fortsätter så här nu bara.

  Gilla

 2. Tycker nog det är lite tidigt för shorts ännu men har tagit fram vårjackorna och tunnare kläder..men är betydligt varmare ute idag så jag förstår att de mer modiga vill sätta på shorts..dock fryser jag lätt så det får vänta ett tag till..

  Gilla

 3. Alltså jag har gått med vinterjacka och jeans till idag antar jag, tvättade en tunnare jacka igår så får väl prova ha den. Men är så frusen av mig haha 😂 men det var varmt och skönt i solen igår, när skuggen dykte upp frös man till. 😐

  Gilla

 4. Du måste svettats massor som hade så mkt kläder på dig. Här gick typ alla i bikini, shorts eller badade i sina pooler. Lycka att se alla skolbarn gå hem från skolan i tshirt och glad skratt. T och hennes kompisar har tagit med shortsen till skolan för nu var det verkligen sommar enligt dem som skulle iväg och äta picknick från Donken till lunchen. Nästan så jag skulle velat hänga på.

  Gilla

 5. Här har det varit en bit över tjugo plusgrader idag. När jag satt nere vid havet och solade önskade jag innerligt att jag hade tagit på mig något mer barbent, men icke. Där satt man i svarta, tighta träningstights. Haha! Om det är lika varmt imorgon får det nog bli barbent för första gången i år 😀

  Gilla

 6. Är helt underbart vara ute nu❤️ Vi gick 5 km i dag och sen gungat.
  Märkte jag hade fått färg av promenaden

  Gilla

 7. Ibland blir man så förvånad när värmen kommer, det kommer ju ofta sådär väldigt plötsligt från ena dagen till andra. ser att tösabiten också går i kortärmat ut på balkongen…eller är det kanske i hennes affär? 😁

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s