Skit på dig rent ut sagt

Det är min bil också, mitt ord är också viktigt

Ja för att göra historien kort så hade vi stora servicen på bilen för två veckor sedan och då fick vi anmärkningar på detta + att verkstaden som bytte däck anmärkte också på bromskivor/belägg

 • Krägningsskärmarstag vä F glapp (?)
 • Punkteringsvätska utgående datum
 • Slitna torkarblad
 • Batteriet börjar bli dåligt enligt test
 • Bromsskivor + bromsbelägg börjar bli slitna fram + bak.

Vi hade ju då tid för att byta till sommardäck på vår lokala verkstad och då sa de detta om bromsskivor och bromsbelägg. BQ bokade då in tid för det för att få det åtgärdat, de hade inte tid att göra allt då tyvärr. Men då hade inte alla punkter ovan nämnts som då ska åtgärdas. Besiktning gjordes idag och allt gick igenom utan anmärking vilket är skönt. Jag tycker dock att det är konstigt att dem inte anmärkte på detta då två verkstäder oberoende av varandra anmärkte på det. Bilprovningen kollade det extra eftersom jag bad dem men det var inget att anmärka (som sagt ungefär).

Jag ringde därför till bilverkstan som ska åtgärda felen

Då svarade receptionisten och var faktiskt otrevligt. Hon sa flera gånger att – Det har vi pratat med BQ om så det är klart. Ja fast allt är inte nämnt sa jag och läste upp serviceprotokollet. Hon svarar då igen att det tar vi med BQ och det har vi pratat med honom om. MEN VADDÅ DET ÄR MIN BIL OCKSÅ, jag ringer nu som ägare och poängterar att det ska åtgärdas fler grejer. Ringde för att höra om de hann göra dessa grejer den tid vi hade bokat för tänker inte lämna in bilen ytterligare en gång till för allt inte är nämnt, så kul är det ej. Dessutom har de inte alla delar hemma i lager så vissa grejer måste beställas och då kanske man inte ska kläcka ur sig det samma dag. Jag tänkte ha framförhållning och ringa i god tid. Men det verkade inte vara i värde att jag gjorde. Hon öppnade då upp våra journaler de hade och läste upp vad som nämnts och DAHH!! Det var ju inte allt anmält. Blir så less på detta. VILL DEM INTE HA JOBB? Jag läser igen upp vad som sagts och då svarar hon – Det blir nog bra ska du se (vi tar det med BQ). JAHA OK det jag säger är inte ens värt att lyssna på, det är bara BQ som ska säga vad som ska göras inte jag.

JA NU FÅR DEM TA DET MED BQ SKITER i DETTA NU!! Jag kände mig otroligt liten om dumförklarad av henne och på allt. VARFÖR skrev hon inte upp det jag sa, VAD TROR NI?

Hur hade ni gjort? Hade ni tagit ton och sagt att nu lyssnar du på mig, varför dumförklarar du mig för? (var väldigt nära att jag faktiskt gjorde det) Samt varför pratar hon om BQ hela tiden? Det var ju JAG som lämnade in bilen då däcken skulle bytas, det var jag som lämnade den på besiktningen idag, GAHHH, kokar i mig!

Precis efter det samtalet fick jag denna bild av Bellis från hennes pedagoger, en bild de tagit av henne från deras utflykt de har nu på förmiddagen , precis vad jag behövde, mitt hjärta ❥

6 reaktioner till “Skit på dig rent ut sagt

 1. Lät ju lite skumt att hon hela tiden nämner han om det var du som lämnade in bilen -kanske hon känner han sen förut? Jag hade iaf ifrågasatt attityden till hennes (vad jag uppfattade) nedvärdering. Ha en fin dag

  Gilla

 2. Då hade jag inte skickat BQ nästa gång utan tagit det sjlv så att de fattar att bilen inte baea är hans och att dina ord också har betydelse. Ska inte spela nån roll om vem som ringer om både är ägare tycker jag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s