Som jag åt på en snigel

När man tänk vara nyttig så bara sladdrar det i munnen.

Här ringde kl 06:30 i morse och då tror jag att jag såg ut som en seriefigur som ögonen åkte ut och in ett par gånger, bara bläee. Tösen vaknade också då och hon var pigg och allert och taggad för skolan lilla gopölan. Vi gjorde oss klara och hon åt frukost. Jag tog en lätt frukost för jag brukar äta efter jag lämnat henne. Jag tog sedan en rask långpromenad efter jag lämnat henne. Hemma sedan var jag glad i hågen och skulle äta mina nyttiga flingor jag köpte på ICA. Allt kändes bra tills jag fick en sked med flingor i mig och det hade blivit uppblött och kallt och halt något i där. Usschh jag vart jätteäcklad, fixar inte fruktbitar och sådant i yoghurt, samt heller inte juice med fruktkött då blir jag superkvaljig. Jag svalde ner det, men efter det nu känner jag mig något äcklad.

Usscha ja, har ni svårt för sådant, eller är jag lite udda?

ICA Granola med fikon och hasselnötter

9 reaktioner till “Som jag åt på en snigel

  1. Nej, så kan det verkligen vara. Flingor kan bara allt annat än lättätna Om de har fel konsistens tycker jag. Gillar därför bara enstaka sorter som jag köper jämt. Inte kul när frukosten inte blir som man har tänkt. Hoppas att du får en bra dag i alla fall.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s