Mitt & ditt underbara liv

Fint som pryder vitrinskåpet i vardagsrummet.

Jag har ju fyllt år och ingen har ju varit hit just för dessa tider som är. Idag var jag i alla fall hem till en vän som kört fast lite då hon skulle betala räkningar, det gick inte. Jag tog därför cykeln dit och hjälpte henne med det problemet utomhus. Jag brukar hjälpa dem med sådant så såklart gör jag ju det om det körs fast. Då visade det sig då också att hon köpt denna superfina ljuslykta till mig som födelsedagspresent, så rart. Ljuslyktan kommer från mitt&ditt, lyktan heter Fenja grå/blå.

9 reaktioner till “Mitt & ditt underbara liv

  1. Grattis i efterskott fina du. Vilken fin ljuslykta du fick…och så bra den passade in bland det andra. Jag älskar den typen av änglar och samlar på dem men har inte sett någon vit som din….VAR har du köpt den??
    alltsammmans ser otroligt vackert ut

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s