En mamma fyndar loss till pinglan

En rast senare och en garderob rikare för tösen.

På lunchen speedade jag ner till stan för att shoppa lite till tösen då hon behövde uppgradera sin garderob med nya tröjor och jeans. Samt ett par nya sandaler att ha som inneskor på skolan. Det vart inte så dyrt som det kan verka jag fyndade rejält idag faktiskt. Jag hade 30% på ett helt köp, rabattkuponger, samt vissa av plaggen är 3 för 2 och det är även REA på med 50% på flera plagg. Köpte även ett par nya gummistövlar åt henne, men missade att fota dem och dem är ett par rosa med svarta prickar på och en imitation av en björn.

8 reaktioner till “En mamma fyndar loss till pinglan

  1. Alltid bra när man fyndar eftersom barnkläder är dyra..Har handlat lite nytt till min 11 åring med..Fördelen är att vi nu har storlek M båda två och stl 39 på skor..känns så skönt eftersom hon kan ha vissa av mina kläder nu med..Hon är redan 165 cm så hon växer om mig vilken dag som helst

    Gilla

  2. Gött att du hade energi till att springa runt & köpa kläder till Bellis. Gött åxå att du hade massa rabatter 👍. Hon kommer bli så fin & snygg.
    Ha en fortsätt bra dag!
    Kram❣️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s