Vågar man tro på semester?

SKA MAN VÅGA ELLER SKA MAN INTE?

Jag har tappat lusten lite, vi som har så kul grejer inplanerade och som vi tänkt göra i sommar. Vi ska ju till Gotland en vecka och precis samma vecka som medeltidsveckan, det visste dock inte vi då vi bokade. Som det känns nu så kommer man ju bara vara i stugan och njuta och sedan hålla det avstånd det går på Toftastrand Vi hade ju tänkt gå på Pippiland på Gotland, men det vågar vi nog inte, beror ju på hur allt ändrar sig med detta virus. Konserten i augusti hoppas jag innerligt att den blir av i alla fall.

Hur det än är med allting så måste vi uppskatta det vi har och tänka på varandra.

Stop Coronavirus

11 reaktioner till “Vågar man tro på semester?

 1. Det känns verkligen ovisst med hur man ska tänka kring sommarsemestern! Jag och Calle har tidig semester så det lär ju iallafall inte bli några resor utan för Sverige. Tur vi har en vacker natur att göra utflykter i iallafall. Kram 💖

  Gillad av 1 person

 2. Jag hoppas och tror att restriktionerna faktiskt släpps om några veckor. Vi tänker åka över till Ön som vi planerat i juli. tänker också att om man ska åka så ska man kunna åka fullt ut och göra den resa som man faktiskt tänkt sig. Att bara åka och bli sittandes i en stuga då skulle jag boka av för det kostar mkt pengar ändå.

  Gilla

 3. I år hade jag nog ställt in mig på att inte kunna åka tyvärr.
  Blir desto roligare om läget ändras och vi kan röra oss mer fritt inom Sverige i alla fall.
  Man får ta allt dag för dag nu.

  Gilla

 4. Hej. Är det så varmt hos er som man ser på bilderna? Här hos mig i Timrå har ännu inte all snön tinat bort. Det är även kallt och blåsigt.
  Nej, jag och mina föräldrar hade tänkt åka till Gotland i sommar och hade även fått hyra en lägenhet, men nu blir det inte så. Vi avbokade på grund av viruset. Jag tror inte heller på att ni kan resa dit i sommar. Jag är mycket osäker.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s