Bellis leker Mirre

Jag kunde inte annat än börja skratta.

Alltså tror ni jag kunde hålla mig för skratt då jag klev ut från vårt kontor efter ha suttit inne där nu halva dagen och pluggat och möts av denna snygging. jag frågade vad hon hette och – Jag heter Mirre svarade hon då på ett sådant där pippinettigt sätt och putade med läpparna och svajade på rumpan. Så hmm vad har jag gett för bild till henne att jag är för person, hehe ツ. Hon hade även lånat läppglans och rouge av mig som mest kladdats ut i hela ansiktet, men sött ändå såklart.

Gillade ni att klä ut er som barn och testade ni er mammas smink?

14 reaktioner till “Bellis leker Mirre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s