Bellis leker Mirre

Jag kunde inte annat än börja skratta.

Alltså tror ni jag kunde hålla mig för skratt då jag klev ut från vårt kontor efter ha suttit inne där nu halva dagen och pluggat och möts av denna snygging. jag frågade vad hon hette och – Jag heter Mirre svarade hon då på ett sådant där pippinettigt sätt och putade med läpparna och svajade på rumpan. Så hmm vad har jag gett för bild till henne att jag är för person, hehe ツ. Hon hade även lånat läppglans och rouge av mig som mest kladdats ut i hela ansiktet, men sött ändå såklart.

Gillade ni att klä ut er som barn och testade ni er mammas smink?

14 reaktioner till “Bellis leker Mirre

 1. men asså hur söt är hon inte, jo då jag klädde ut mig för fullt som barn med både kläder smycken och diverse saker ”lånade” jag haha 😂❤

  Gilla

 2. Vad söt hon är 😍 Jag lånade min mormors kläder när jag var liten. Klackskor som var på tok för stora för mig 😄

  Gilla

 3. Men sötnos! Själv snodde jag aldrig min mammas smink som liten då hon aldrig sminkade sig. Däremot var min 8 år äldre syster ett stort offer som jag ofta havererade i sminkväskan. 🙈

  Gilla

 4. men lilla gullet så rar hon är…och hon ser helt klart upp till sin mamma eftersom hon vill likan henne…så du är helt säkert en bra förebild ❤️. Det är helt underbart när barnen börjar med ”teater”, det är så roligt.

  Gilla

 5. Hihi så söt! Jag ÄLSKADE att klä ut mig när jag var liten. Jag & mina kompisar gillade även att byta kläder med varandra under dagarna 😅

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s