Anders Tegnell, hyllas?

”Det har faktiskt levererats blommor”

Vad är det för fel på oss människor egentligen? Varför förlitar vi oss inte på en expert som sitter med uppgifter och kompetenta personer dagligen. Journalister ställer så korkade frågor på pressträffarna ibland att man får sätta på sig skämskudden. Alltså dem sitter ju med detta hela dagarna. Varför ska vi ifrågasätta att stänga ner skolor och samhälle om VÅRT LANDS EXPERTER anser att det inte är rätt metod för vårt land? Du som ifrågasätter är inte expert, dem vet bäst inte vi. Vi ska följa råden dem säger och det tycker jag Kamilla tar upp väldigt bra i sitt inlägg här hur vi ska förhålla oss, – Vad är det vi inte förstår?

Tror ni inte att dem redan vänt på den frågan och talat för och emot, blir så irriterad på detta hat vi ska sprida runt om oss hela tiden. Anders Tegnell ifrågasätts om sin kompetens och han ska avgå och hej och hå. FATTAR VI TRÖGT? Tror ni inte dem också är rädda, tror ni inte dem också vill allas bästa, såklart de vill. Jag är imponerad av honom och dem andra både som just de kompetenta experter dem är och som personer. Anders är saklig, ödmjuk, brusar ej upp och svarar hela tiden på frågor med en karaktär och är proffsig. Jag blir lugn av honom just för att han säger hela tiden detsamma och ändrar sig inte. Skulle dem ändra allt hela tiden i samhället så skulle man ju i stället bli jätteorolig. Vi bor i Sverige inte Italien, inte Kina, inte Spanien. Dem vet vad som fungerar här. Just nu har smittan lite får hårt tag om landet än. Det är ju som de sagt hela tiden att det kommer bli värre nu ett tag men lugna sig mot sommaren. DET ÄR INTE SOMMAR ÄN OK?! Tro inte på sagor, vi måste försöka sansa oss och förlita oss på dem som faktiskt vet. Härda ut och följ de regler de säger så bekämpar vi detta, lägg tid på det istället för att ifrågasätt dem som faktiskt kan och vet.

Han är så söt i detta klippet – Det har faktiskt levererats blommor

10 reaktioner till “Anders Tegnell, hyllas?

 1. Ja detta kommer nog inte vara över än så är man sjuk eller känner sig sjuk så tycker jag att man ska vara hemma. Det är dumt och synd att smitta folk nu i dessa tider. Tycker folk borde tänka lite 🙂

  Gilla

 2. Ja experter är experter och man måste våga lite på dem men vi får se när allt är klart, det är långt kvar dit känns det , kramar

  Gilla

 3. Pratas så mycket nu och det sägs olika. Tror det är viktigt att lyssna på rätt källor. En läkare inom området har säkert bra koll.

  Gilla

 4. Kan bara hålla med dig. Vi kan inte jämföra oss med t.ex Kina eller Italien. Vi lever på ett helt annat sätt. Jag tror stenhårt på den svenska modellen, men följer inte folk den kanske dom måste bli hårdare tänker jag. Vi kommer naturligtvis också ha dödsoffer, men varken mer eller mindre än jämförbara länder, Däremot kommer inte vår ekonomi vara totalt körd i botten, och vi kommer nog må lite bättre då detta är över.

  Gilla

 5. Kan bara säga att jag håller med dig helt och fullt!
  Vi har alldeles för många ”experter” som istället borde lyssna på de riktiga experterna.

  Gilla

 6. Tycker också man ska följa råd som ges. sen kommer det ju visa sig längre fram om sverige gjorde rätt eller inte.
  Jag tror fortfarande det är bra om skolor kan vara öppna som vanligt.
  Det jag inte förstår är att folk som är sjuka ändå går och jobbar ( det ligger mkt hos en själv) att följa råd som ges men ändå tror jag på att fortsätta leva men med sunt förnuft.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s