Som en sommarkyss ihop

Är så sugen att shoppa loss och alltså

Dessa 4 par skor och dessa 4 fräscha sommaroutfits skulle jag kunna ha rakt av allt tillsammans. Skorna t.o.m skulle matcha tillsammans med den outfit de har under sig. Alltså jag känner att det är så jag allt detta och att jag skulle älska att gå i dem. Tänk er dressen på bild 4 tillsammans med skorna på bild 4 en sommardag, ♥. Ska se om jag kan låta bli att INTE beställa något av dem, det är så det kliar i fingrarna faktiskt. Alltså jättesvårt är det verkligen, GAHHH!!!

Vilka plagg eller skor hade ni kunnat tänkt av dem?

Ej sponsorinlägg”

Outfits/bilder kommer från trevliga webbshoppen floryday.com/se

Pumps Rund tå toffsar , Sandaler ihålig tå, Pump med spets, Kilklack rosor

Medellång klänning med ärm, Kortärmad brunprickig blus, lösa blommiga byxor, Lösa byxor/dress

Naglarna håller jag på med nu när ni läser detta inlägg skulle jag tro.

Ska göra dem i denna färgskalan idag har jag tänkt och kommer visa dessa bilder för att sedan se hur snarlikt det kan bli efter deras lackfärger. Jag älskar färgskalan nude, rosa, ljung, gammelrosa, beige och plommonlila. Samt det tillsammans med någon guldaktig färg är så dagens resultat kommer bli. JAAA allt är ju relativt, men hoppas att vi kan samsas om en snygg kombo hon som gör naglarna och jag. Jag kommer ju SÅKLART visa er sedan – Purple, Nude Pink Nails. Dessa naglar skulle ju även passa klockrent till outfitsen ovan.

Nu njuter jag av egentid sedan är det fortsatt justering av uppdraget som ska in idag, men känner mig nöjd. Satt i går kväll och finslipa och la till mer text och korrigera och läste så tror faktiskt att det är bra som det är nu. Vill dock ändå gå igenom allt en till gång så jag inte missat något eller skrivit fel.

7 reaktioner till “Som en sommarkyss ihop

 1. Den prickiga blusen var snygg och sko nr. 2.
  Hade valt helt enfärgade naglar på alla fingrar och färgen utan glitter på bild 2. 🙂

  Gilla

 2. Superfina kläder detta är definitivt något som är intressant för kvinnor i rörelse som har många bollar i luften. Titta gärna in på min sida 🥰

  Gilla

 3. Förstår det, verkligen snygga kläder och skor. Inte min stil men ja på dig hade det varit grymt snyggt 👌😁

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s