Inspireras att börja dona

Vilken ljuvlig underbar kväll 15 grader, njutbart

Vilken dag alltså så härligt väder, underbart. Nu kommer dem härliga tiden och vi måste njuta av den, så är det bara. Svårt att veta hur man ska klä tösen bara. Antar att man får förlita sig på att hon klär sig rätt. Har märkt att har man lite ”varmare” kläder på sig så sätter barnen inte på sig dem då det börjar bli varmare som nu. Samt fröknarna sätter heller inte på dem kläder. Så tänker att Bellis får nog börja ha jeans, då vet man i alla fall att hon inte kommer att frysa.

Nu längtar man till att börja dekorera på balkongen. Ha flera blomuppsättningar. Sitta där och njuta och må bra. Det kan man nog göra ganska snart faktiskt. Se fler inspobilder här från olika balkonger. Jag vill skaffa någon hylla att ha blommor och lite dekoration i känner jag. Så ni ska få följa mer och se hur det kan bli på vår balkong.

Denna balkong nedan var härlig, utlandskänsla

15 reaktioner till “Inspireras att börja dona

 1. Ja, det kliar verkligen i fingrarna nu! Mina chili och paprikaplantor jag har sått växer så det knakar och på balkongen har jag mina penséer som har fördubblats i storlek sedan jag planterade dem för någon vecka sedan. Ska snart plantera sallad, spenat och salladslök i lådor på balkongen också. Underbart när solen kikar fram! Kram 💖

  Gilla

 2. Åh ja, nu vill jag pynta och göra extra fint på altanen. Vårt trädgårdsbord har stått ute hela året under tak, så det finns ju där redan.. Men jag vill hänga ut mina tavlor jag har där ute, jag vill plantera lite blommor och ställa ut. Så härlig känsla.

  Gilla

 3. Det finns verkligen inga begränsningar när man ska fixa balkonger eller utemiljöer. Bara att gå all in och gärna lite till. Så himla härligt att kunna sätta sig ute men samtidigt hemma och bara njuta av livet.

  Gilla

 4. Nu är det verkligen svårt att klä barnen rätt Det kan ju variera under dagen också. Den balkongen alltså. Så vacker, och visst förde den tankarna utomlands

  Gilla

 5. Jag tycker att det är svårt att klä sej själv hehe man vet inte om det blir för varmt eller kallt 🙂 jag är med sugen på att börja sätta någon blomma på min balkong:) har dock inga gröna fingrar direkt

  Gilla

 6. Det är verkligen roligt att fixa till det på uteplatsen men det får jag göra när jag har flyttat. 😀 Kramis

  Gilla

 7. Det är verkligen helt underbart att känna värmen från solen och vårkänslorna. Det får en inspirerad på en gång! Man kan helt enkelt inte låta bli! Men håller med, det är omöjligt att veta vad man ska ha på sig. Jag börjar morgonen (05:00) med vinterjacka vilket jag ångrar fullt ut när jag slutar sen, haha! Det är en sån tid på året nu ☺️ // Petra Elisabeth

  Gilla

 8. Tycker det är så på vintern också ibland på Levis förskola, alldeles för lite kläder på trots att det finns på hans plats. Ja du jag längtar enormt efter att kunna sitta ute på balkongen i solen 😍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s