Vilken är störst, störst eller minst?

Nu måste jag studera och läsa inför uppdraget jag håller på med har kommit till del 3 av 3 i den uppdragsdel jag ska lämna i nu på onsdag. Det är lite klurig fråga i tre delar, men det ska jag nog fixa tillslut, absolut. Efter det sedan får jag gå hitta på någon aktivitet med tösen, hon behöver rastas av. Får ta paus i studierna om en stund för det minsann. BQ och Bellis ligger och kikar på Fem myror är fler än fyra elefanter. Är det någon som inte sett det tro? Tror nog alla sett det överlag just för det är så pass bra lära för barnen. Vi har samlingsdvd med dem, Bellis fick det av moster i julklapp.

En fråga tycker ni att jag har för stora bilder på bloggen,

Alltså pratar ej om den ovan här utan första bilden? Denna design är ju större och bredare. Har jag för små bilder ser det fjuttigt ut mot headern. Måste ni skrolla mycket för att kunna se hela bilden? Visst allt är relativt, beror ju på hur stor skärm man har på sin dator. Både min bärbara och min stationära behöver man inte skrolla för att se bilden. NU PRATAR JAG OM HUR DET SER UT FÖR ER I DATOR?

14 reaktioner till “Vilken är störst, störst eller minst?

 1. Jag läser oftast bloggar ifrån mobilen och tycker dina bilder är alldeles lagom stora! Fem myror är fler än fyra elefanter är ju verkligen nostalgi! Kul att höra att barn fortfarande gillar det 🙂

  Gilla

 2. Tycker dom är i alldeles perfekt strl. Visst är det skillnad på om jag sitter med telefonen eller datorn men tycker inte det är något som är drygt att skrolla mellan🤷‍♀️

  Gilla

 3. Jag läser bloggar på mobilen för det mesta. Ibland på datorn när jag är hemma. Men på mobilen blir alla bilder lika stora så har inte tänkt på det. Dock på datorn så kan ju bilderna ta över. Tycker dock att så länge de får plats på sidan så att man slipper skrolla för att kunna se hela bilden. Då är det lagom 😁 // Petra Elisabeth

  Gilla

 4. Jag älskade Fem myror när jag var liten och mina barn älskade den när dom var små. 🙂
  Nej jag tycker inte dina bilder är för stora. Dom är perfekta tycker jag 🙂
  Ha en fin måndag 🙂

  Kram ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s