Vilken är störst, störst eller minst?

Nu måste jag studera och läsa inför uppdraget jag håller på med har kommit till del 3 av 3 i den uppdragsdel jag ska lämna i nu på onsdag. Det är lite klurig fråga i tre delar, men det ska jag nog fixa tillslut, absolut. Efter det sedan får jag gå hitta på någon aktivitet med tösen, hon behöver rastas av. Får ta paus i studierna om en stund för det minsann. BQ och Bellis ligger och kikar på Fem myror är fler än fyra elefanter. Är det någon som inte sett det tro? Tror nog alla sett det överlag just för det är så pass bra lära för barnen. Vi har samlingsdvd med dem, Bellis fick det av moster i julklapp.

En fråga tycker ni att jag har för stora bilder på bloggen,

Alltså pratar ej om den ovan här utan första bilden? Denna design är ju större och bredare. Har jag för små bilder ser det fjuttigt ut mot headern. Måste ni skrolla mycket för att kunna se hela bilden? Visst allt är relativt, beror ju på hur stor skärm man har på sin dator. Både min bärbara och min stationära behöver man inte skrolla för att se bilden. NU PRATAR JAG OM HUR DET SER UT FÖR ER I DATOR?

14 reaktioner till “Vilken är störst, störst eller minst?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s