Som att dejta sin pappa?

Sista påskdagen idag då, ikväll blir det tacos för oss och mys i all dess bemärkelse såklart. Har full sjå med att pyssla med allt här. Är också hemtjänst åt älsklingen som har så ont i sin rygg, lider med honom. Han är så fantastisk, han gnäller, åmar eller klagar ej över något. Jag ser dock hur ont han har. Han är precis som min pappa, dem två är så lika att man kan tro de är kopior. Är fler egenskaper de har som är väldigt lika och jag småfnissar åt det faktiskt.

Dom två männen jag älskar mest i världen

Har era män, sambos eller livskamrat några likheter med någon av dina föräldrar? Jag har alltid dragits till lugna människor. Lugna, ödmjuka som är lite åt det blyga hållet. Det tycker jag är så attraktivt och det blev jag tokkär i hos BQ. Min pappa har samma sätt och den sidan älskar jag hos dem båda. Det finns olikheter med dem också såklart. Vi är alla olika individer med vårat egna härliga sätt. Min mamma är såklart fantastisk, inget annat sagt med det, hon är också en jag älskar mest av alla. Mamma är ett energiknippe som mig, jag är lugnare dock än henne. Bellis har nog fått lite av mormors sätt, det är lite sött faktiskt. Det är ingen som trampar på dem och dem har skinn på näsan.

Vad dras du till hos den motsatta partnern? Vad fastnade du för hos din partner och varför?

15 reaktioner till “Som att dejta sin pappa?

 1. Helt ärligt talat så har ja inte tänkt på de haha kanske om man verkligen sätter sig o anstränger sig Noga att fundera på saken så kanske några likheter finns 😛

  Gilla

 2. Man brukar ju säga att man naturligt sätt väljer en partner som är lik en förälder, antingen mamma eller pappa. Det kanske är så i det här faller haha 🙂 Det är ju bara en komplimang till ens föräldrar då man tycker att de är idealet ens partner behöver leva upp till 🙂 // Petra Elisabeth

  Gilla

 3. Nu är jag singel och har endast haft ett längre, seriöst förhållande i mitt liv. Men för det förhållandet gällde precis detsamma som du skriver om – han var så lik min pappa att det nästan blev skrämmande ibland 😀
  Och jag i min tur var så lik hans mamma. Är du också lik din sambos mamma?

  Gilla

  1. Men mirre haha aldrig tänkt på detta, men nu när du säger de jo min sambo har ju massa likheter personlighetsmässigt och även i intressen med min pappa haha. Ja faller för omtänksamhet, killar som har ett stort hjärta de som ja föll för Dennis kring 😍😍

   Gilla

 4. intressant inlägg det där som väcker tankar…ja, vad var det som gjorde att jag drogs till min man? Vi har varit gifta i snart 27 år…men han var/är inte mitt livs kärlek. Låter kanske hemskt men nej, det är det inte. Jag behövde en man som han för att inte hamna helt snett, tålmodig, kärleksfull och en man som aldrig höjt rösten mot mig, mycket humör när det gäller andra men oändligt tålamod med mig och mina nycker…sen såg/ser han ju väldigt bra ut och pratar norska 😃🥰. Min egen pappa har jag aldrig träffat eftersom han dog innan jag föddes

  Gilla

 5. Förr drogs jag nog mer åt de som är mer lika mina föräldrar, men han jag är gift med nu är så olik allt jag har träffat tidigare. Lugn, sansad, akademiker med tio tummar mitt i handen. Lite lustigt egentligen, min raka motpol

  Gilla

 6. Så fina bilder! Jag tror nog egentligen att min Calle mest påminner om min morfar – lite spontant sprallig och busig, men med ett högt intellekt så man kan ha riktigt djupa diskussioner. Calle har en trygg och lugnande inverkan på mig och det behöver jag efter en längre relation med barnens pappa som slutade på ett tråkigt sätt. Jag är mest lik min pappa och min mormor – både utseendemässigt och personlighetsmässigt. Hoppas ryggen blir snällare på din karl snabbare än kvickt!!! Kram 💖

  Gilla

 7. Jag tror att erik är väldigt lik min pappa också. Lugn. Snäll, det finns ingen så snäll som Erik eller pappa. Och introverta. Och älskar dataspel.

  sv: Tack, kände att lite vår var på sin plats 🙂

  Gilla

 8. Vetenskapen säger att när man väl hittar sin rätt man som i ditt fall. Så är de en kopia av sin pappa. För män så är den rätta kvinnan en kopia av deras mamma. De kanske ligger något i de

  Gilla

 9. Åå gott med tacos. Tråkigt för BQ. Hoppas att han blir bra 🙂. Det jag föll för min sambo var att han såg mig som vilken person som helst, gillar närhet, är rolig, gillar att hitta på saker. Men gillar åxå att ha en lugn slappar dag hemma. Puchar
  mig till att göra saker fast inte lusten finns där & då & så 💞😊

  Gilla

 10. Jag har nog ingen direkt ”typ”. Det var ett tag sedan jag var i ett förhållande och de killar jag har dejtat sedan dess har varit väldigt olika, så det blir spännande att se vad det är för någon som får mig på fall på riktigt i framtiden 😉

  Gilla

 11. Så kul med lite påskmys. Har ingen partner så kan inte svara på det riktigt. Sedan vet jag inte om jag har fått några egenskaper av mina föräldrar. Kanske några..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s