Jag fick tre sekunder

Kikat fler filmer som varit bra

Ja nu känns det som man inte skrivit så mycket vettigt de senaste dagarna för man njuter av ledigheten tillsammans. När man inte är tillsammans så har jag mestadels pluggat som ni sett. Jag har faktiskt haft feber också, men verkar som det bara var ett par dagar det höll i sig, tack och lov. Bellis har slutat hosta, så det är tänkt att hon ska gå på fritis nu till veckan så jag kan få plugga i lugn och ro. Samt framförallt HON, får sina normala rutiner igen.

Vi har hunnit med och kikat på fler filmer som vi tyckt varit bra. Igår kväll kikade vi på The Informer, eller på svenskt översatt – Tre sekunder med Joel Kinnaman – Ni kan se trailern här Tre Sekunder Joel Kinnaman. Jag ville se den men inte BQ, men ja tjejerna vinner, jag fick se tre sekunder.

Den ska ni se tycker jag.

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

8 reaktioner till “Jag fick tre sekunder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s