Betalas för att bli ens vän

Hur bedårande söt får dem två vara?

Idag har BQ varit hemma och vabbat och då har jag kunnat pluggat i lugn och ro. Jag har även fått möjlighet att kunna göra lite ärenden. Var och köpte nya skor till tösen, dem ovan. Har ni sett så sött, Bellis och jag fick träffa grannens valp på eftermiddagen och hur bedårande söt är han inte då?

På tal om annat, kikar ni på Robinson? Vilken sprätt Raymond är alltså. Han vill ju bara bråka, som ett trotsigt barn. Tror faktiskt tv 4 betalar för att han ska vara på det där viset för det ska bli bra tv

Vad tror ni?

Övriga deltagare Robinson 2020

8 reaktioner till “Betalas för att bli ens vän

  1. Jag har inte sett det, men tycker alltid att något ägg är extra vidrigt i alla serier. Utom just nu i big brother där alla är lite smådryga men ingen genuint elak… Det är första gången jag ser big brother så vet inte om det brukar vara så kanske 🙂

    Gilla

  2. Jösses vilken söt hundvalp 🙂
    De är underbart söta som små men roligare och skönt då de vuxit till sig

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s