Mamma skaffa rosa och gula naglar

Igår fick jag reda på att dem som gör mina naglar har fått stänga igen, snyft. Därför har jag bokat in mig på en annan nagelsalong. Det är lite blandade känslor. Hoppas att dem är lika bra eller bättre. När jag kollat lite på deras sida har de snyggare design på andras naglar de gjort så kanske bara blir bättre allting. Jag vet inte om jag ska våga satsa mer, eller om jag ska ta lite safecard denna gången. Bellis ville att jag skulle göra rosa och gula naglar, det var hennes önskan. Kan tillägga att det är hennes älsklingsfärger med.

Något sådant här då kanske? Pink and yellow nails. Fast nej det skulle jag inte, skulle känna mig som en papegoja. Nyfiken hur jag bestämmer mig för nästa gång, har inga planer på det än.

Idag måste jag försöka koncentrera mig att plugga då vi alla tre är hemma, så ska sätta mig nu och stänga in mig i 2-3 timmar nu på vårt hemmakontor och läsa igenom 2 av 4 uppdrag. Jag ska grotta ner mig nu i kursen som heter Grundläggande vård och omsorg och där tar vi upp allt möjligt nyttigt och bra. Vet ni t ex vad Vad beskriver bokstäverna i AKUT-testet? Det är Akut, Ansikte, Kropp Uttal, Tid. Det är vad man ska kolla efter vid ev en pågående Stroke.

Wish med luck!

23 reaktioner till “Mamma skaffa rosa och gula naglar

 1. Hoppas du blir nöjd med nya nagelsalongen. Jag gillade de rosa & gula, fast de kanske är ännu snyggare när solen varit framme och händerna är mer solbrända än nu efter vintern 🙂 Sist gjorde jag väldigt ljusrosa, med tanke på om det skulle bli typ lockdown och jag inte kommer dit igen på flera veckor. Sist hade jag typ svarta och den utväxten skulle ju inte vara så snygg 🙂

  Gilla

 2. Hoppas de gick bra med pluggandet. Ja barn har sina ideér haha 🙂 Men ja varför inte ha färg på naglarna lite. Du kanske hade gillat de

  Gilla

 3. Tror du skulle passa i neutrala färger typ beige som du piggar upp med någon nagel med t.ex stenar i och någon nagel med lite extra glitter.

  Gilla

 4. Hoppas du kommer bli himla nöjd efter du testat på ett annat ställe, vill se resultatet!! Men oj vad svårt att veta hur man ska ha det!? Personligen gillar jag när det inte är ”för mycket”, utan åt det neutrala hållet med lite diskret glitter kanske 😀 ❤

  Gilla

 5. Det är alltid kul att fixa sina naglar. Jag har själv just nu gelenaglar. De är ljusrosa, men ringfingrarnas naglar är glittrande svagt vita. Är supernöjd. Jag hoppas dina naglar blir så också. Lycka till med pluggandet!

  Gilla

 6. Jag har faktiskt aldrig gjort mina naglar men blir alltid lite avis på dom som hör sina. Mina naglar har så lätt för att gå av så känslan är väl kanske att det blir bortkastade pengar 🤷‍♀️ bild nr 2 från dina nagelbilder var ju riktigt snygga 👌

  Gilla

 7. Hoppas du blir nöjd med dina naglar när det är dags. Själv har jag aldrig fixat naglarna, för jag hart fått för mig att det är så krångligt när de väcxer eller går av, att det måste fixas med de hela tiden 😉 Men vem vet, någon gång så kanske… 😉
  Du undrade över åldern på våra barn och barnbarn. Klart man får vara nyfiken på sånt 😉 Våra tvillingdöttrar är 27, den ena av dem har två söner på 2,5 och snart 4,5 år gamla. Den andra har en dotter på 2 år. Vår mellandotter har precis fyllt 25 och den yngsta dottern fyller 22 i höst. (Och själva fyller vi 49 och 50 i år 😉 )
  Lycka till med pluggandet!
  /Maria

  Gilla

 8. så tråkigt i dessa tider, att det slutar med att visa företag måste läggas ner det är så sorgligt tycker jag. Lycka till med studierna ❤

  Gilla

 9. Vad spännande att du ska prova på en ny salong och det blir säkert jättebra. Lycka till med pluggandet! Kramis

  Gilla

 10. Folk har sån panik nu. Klart man ska vara ute i friska luften, det mår man bara bra av. Tycker det hade varit värre om hon inte fick gå ut.

  Gilla

 11. Vad skönt att det inte var corona ❤️ Man vet ju inte om det är pollen eller virus. Men nu håller vi tummarna för att ni ska klara er ❤️

  Gilla

 12. Men alltså dottern är ju bara lite hostig. Självklart vara ute och leka. Hon kanske tom är allergisk och därav är hostig.Vår son med pollenallergi är hostig och alltid varit för han tycker att allergin kliar honom i halsen. Han är inte sjuk bara för att han hostar till av och till. Hur vet jag det ? Han lever som vanligt och kom nyss hem då han sprungit milen. Det gör man inte om man är sjuk. Tror inte ni ska låsa in dottern utan låta henne vara som hon är. För att barn träffas ute i en park får de inte Corona bara för att någon är förkyld.

  Gilla

  1. Jag har ringt skolan i två omgångar om detta då jag sagt att hon inte är sjuk och att hon hostar bara som barn gör ibland. Hon får inte komma trots att jag säger att hon inte är sjuk. De skulle bara skicka hem henne igen säger dem.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s