Bästa produkterna enligt mig

Idag fick jag hem ett paket från KICKS med mina favoritprodukter som jag använder just nu. Tänkte därför berätta om dem för er och varför jag tycker att dem är bra. Har köpt på mig ett lager. Brukar göra så, det gör jag alltid att det finns ett lager som jag inte använder för att kunna ta då det är slut. Nu var nästan allt slut så därför fick det bli lite större lager denna gången.

Jag köpte även dubbelt av min mascara och min sminkpenna just för dem haft slut på dem i min Kicks butik här. Jag tål endast den mascaran och då skulle det bli lite tok om det inget fanns då det var slut. Isa Doras produkter har jag alltid tålt att kunna ha på ögonen. Andra mascaror och kajalpennor får jag reaktion på direkt. Eftersom dem då hade slut på mina produkter så valde jag att beställa allt från nätet då för att slippa ränna runt.

NU KÖR VI

Maria Nila True Soft Shampoo 350 ml

Ett skonsamt schampo för torrt hår som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur. Arganolja motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler. Fri från sulfater och parabener.

Jag tycker att detta shampoo är toppen för mitt hår just för att jag får inte fett hår av det. Förr hade jag lite problem med att få fett underhår. På överhåret syntes det inte just för att man alltid är slingad där, håret blir lite torrare då. Detta shampoo gör mitt hår mjukt och ej fett, det håller slingorna bra utan att tvätta ur färgen.


Maria Nila
 True Soft Conditioner 300 ml

Ett utredande balsam för torrt hår som mjukgör,
återfuktar och stärker hårets struktur. Arganolja motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

Jag tycker att detta balsam fungerar bra på mitt hår för det tynger inte ner det. Precis som på shampoot så får jag inte fett hår och det har jag också haft problem med innan med andra balsam. Jag har då fått platt och fett hår. Detta balsam kan jag varmt rekommendera tillsammans med shampoot.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

Maria Nila Extreme Spray 400 ml

En vårdande Spray som ger extra mycket stadga.
Colour Guard Complex skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler. Sulfat- och parabenfri med 100% veganska ingredienser.

Jag tycker att det här är den bästa spray jag någonsin testat. Jag som numera är kortklippt och man ibland vill ha stylat hår utan att ha uppsatt lugg vill då kunna lita på att luggen och styling i uppklippningen ligger på plats. Håret är stylat lika snyggt på kvällen som när man stylade på morgonen. Det håller håret på plats utan att se sprayat ut, trots att det är starkaste hårsprayen i deras serie. Det är heller inga problem att kamma ur det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

KICKS Beauty Perfecting Base Foundation 02

Krämig foundation som ger känslan av en andra hud. Lätt att jobba med för ett semi matt sammetslent resultat. Byggbar medel till hög täckningsgrad. För att skräddarsy din nyans addera en eller flera droppar av KICKS Colour adjusting Foundation drops. 30 ml.

Jag tycker att det är en bra foundation att ha om man bara vill få lite lätt touch på huden för en uppfräschning. Jag har den mest som en till vardags. Gäller det att hitta en med mer täckande får man antingen byta till deras mer täckande produkt. Jag använder alltid en matt transparant puder över också. Den mäter sig inte Lava Art som är min nya favorit. Jag använder denna för att inte använda upp andra foundation för snabbt. Den här är en billigare variant, men tillräckligt bra för att få en snygg finish på huden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

Lumene Nordic Chic Mattifying & Pore Smoothing Primer 20 ml

Denna primer tar genast bort all glans och suddar ut synliga porer och ojämnheter för en make-up som sitter i hela dagen. Resultatet är en perfekt, glansfri och slät hy. Primern är full av antioxidantrik fröolja från arktiska hjortron som hjälper till att lysa upp huden. Perfekt för normal till fet hud.

Jag tycker att denna är en pärla att ha i sminkskrinet. Jag har använt den i många år och den är helt enkelt en perfekt extra touch att ha innan man lägger en make-up för att få ett snyggare yta på sminkningen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

NYX Professional Makeup Matte Finish Makeup Setting Spray 60 ml

Begär perfektion! För att få den där fräscha makeup-looken som håller finns NYX Professional Makeup Setting Sprays som är lätta och behagliga samtidigt som de jobbar hårt med att se till att din makeup sitter där den ska.

Jag tycker det blir en extra fixering på sminket då du har fått till en snygg make-up. Jag sprayer ett par tryck i ansiktet och tycker sminket håller sig med den.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

Isadora Hypo Allergenic Volume Mascara Hypo Allergenic Volume Mascara 10 Black

IsaDora Hypo Allergenic Mascara finns nu även i en ny volymversion. Samma hypo-allergeniska formula men med en ny volymborste.
• Specialutvecklad formula för extra känsliga ögon
och kontaktlinsanvändare
• Även lämplig för korta ögonfransar
• Liten, cylindrisk hightech-borste med en unik inre ihålig borstdel – för extra volym och enkel applicering på korta ögonfransar
• Lätt att ta bort med ljummet vatten – skonsam mot dina fransar och ögon
• Fukt- och vattenresistent
• Sätter inte av
• Snabbtorkande
• Extrakt från Acacia Senegal-trädet – mjukgörande och skyddande
• Oftalmologiskt testad
• Oparfymerad

Jag tycker att den är min livskamrat typ. För 20 år sedan då jag var tonåring så hade jag så mycket problem kring ögonen jämt. Röda ögonvitor, torr och fnasig runt ögonen. Jag fick då gå till en ögonläkare som sa att jag måste sluta sminka mig för mina ögon tål inte parfym runt ögonen. Han sa att han rekommenderar att inte sminka sig alls. Jag förstår dock att det kan man inte säga till en tonåring sa dr även som tillägg så han tipsade då om en mascara de sålde på Hälsokost. Den sålde de inte annat än i Oskarshamn vad de verkade för då jag flyttade hemifrån fick inte jag tag på den längre.

Mamma fick alltid köpa en 5-6 mascaror som hon skickade till mig så det alltid fannas hemma. Likaså köpte jag på mig ett lager då jag var hem och hälsade på dem. VET Ni, de slutade tillslut att tillverka den. Jag testade mascaror men jag tålde dem inte. Då fick jag tips om Isa Doras Hypo allergenic serie. Ja det fick bära eller brista så jag köpte dem och de funkade hur bra som helst. Jag har inga besvär haft efter det. Jag körde alltid med standardmascaran Hypo Allergenic mascara dark brown. Förra året noterade jag att de numera har en volym mascara i serien och det gjorde mig så glad. Det är ju delvis ett tecken på att de inte kommer sluta tillverka produkten (hemska tanke) Samt att volymmascaran verkligen hjälper, man får jättefylliga och fina touch på fransar och ögon.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

Isadora Perfect Contour Kajal Waterproof 39 Deep Grey

– Mjuk, följsam textur
– Högpigmenterad
– Sitter extremt länge (14 timmar)
– Vattenfast
– Kan användas på vattenlinjen som khol kajal
– Vässas med IsaDora Pencil sharpener slim
Oparfymerad.
Oftalmologiskt testad.

Jag tycker att det är en toppenbra penna, jag använder färgen deep Grey och den ger snygg kontrast mot mina ögon som är väldigt klart blåa. Den sitter hela dagen. Jag som jobbade mycket i sterilen på jobbet ångade snabbt bort min sminkning. Med denna pennan + mascaran så satt min make-up snyggt hela dagen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

Depend Eyebrow Pencil Triangular Färg Taupe

Depend Eyebrow Pencil – Triangular är en penna med specialdesignad spets och unik konsistens som ger dig möjlighet att skapa perfekta smala, eller breda, linjer, skugga större områden och därigenom definiera dina bryn. Eyebrow Pencil Triangular kommer med en ögonbrynsborste, är vattenfast och har en hållbar formula.

Jag tycker att man får till snygga ögonbryn med denna sneddade spets. Jag använder en ljusare färg än jag annars brukar göra för man får till den färg man vill ha ändå. Ögonbrynen blir inte kladdiga som det gärna annars kan bli då man använder ögonbrynspennor. Bästa pennan jag haft.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

3 reaktioner till “Bästa produkterna enligt mig

  1. Använder med allergiprodukter. Brynen går jag till salong för att forma och färga, dels för att jag är väldigt noga med brynen. Lägger direkt märke till om bryn ser onaturliga till i formen och det gillar inte jag.

    Bra när man hittar produkter man tycker om.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s