Kläderna kommer ev spänna lite – Aj då!

Är sig inte helt lik, man blir lite bekymrad

God morgon på er, idag är vi hundvakt åt vackra Enzo. Han är inte helt sig likt, det sa matte också att han inte var. Han är ju trots allt en gammal hund. Han har också varit borta hos några till henne i helgen där de varit lite för aktiva med honom. Han fick därför komma till oss över dagen idag för att helt enkelt få ta igen sig. Dem jobbar ju också, och hon vill vi ska ha lite extra koll på honom, så fin matte hon är. Han är jättetrött och vill mest sova. Men han är glad och kommer gärna för att få klappas på. Han äter och går glatt och nöjt när vi är ute och går. Jag tror som matte att han är slut efter helgen och behöver få vila ❤

Jag tänker tillbaka på vår hund när han började bli gammal, känner igen mig lite och då ska man bara låta hunden vara och de får strosa och bara vara med liksom. Därför är intensiv lek, kasta pinnar och bollar uteslutet då. Lätta men såklart långpromenader i den mån de orkar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13_5a74d5c2ddf2b30addcb2144.jpg

Ohh så ivrig och nyfiken – mannekäng.

Fått sms att min beställning från Vero Moda har kommit till Hemköp, vi ska ta en promenad dit strax och hämta kläderna. Jag misstänker att kläderna kommer vara något tighta då jag vet att jag gått upp något kg. Men det är bara då att ha som morot ❤ För det är nog ganska snabbt gjort. Men men det visar sig helt enkelt.

VÄLDIGT NYFIKEN I ALLA FALL

9 reaktioner till “Kläderna kommer ev spänna lite – Aj då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s