Är Lava Art så bra som de säger?

Jag skulle inte kunna vara osminkad, mer smickrande med smink

Eller JO det kan jag, men jag sminkar mig i regel alltid för jag känner mig finare och mer färg. Känner mig färglös utan smink. Jag vill alltid vara snygg i håret med utan utväxt och med slingor. Jag är sådan som vågar testa frisyrer med. Nu har jag klippt mig kortare än någonsin och vet ni, jag trivs med det. Jag skulle känna mig tråkig om jag inte fixade håret. Jag menar inte att man inte eller att jag inte är fin utan smink eller om jag inte färgar eller klipper håret, det kan man absolut visst det vara OK?!. Men smink hör till mig och min outfit eller vad man ska säga. Jag sminkar mig nu med fast jag pluggar på distans och tösen nu är hemma. Vem vill man vara finast för egentligen? JO sig själv! Sedan har jag en vardags make-up och en fest make-up. Skulle man sminka sig lika mycket varje gång skulle man inte känna sig extra fin då man ska göra något extra. Dock brukar jag lägga stor möda i håret sådana gånger och lite kvinnligare outfits med festklänningar och så då.

Sminkar du dig eller går till frisören regelbundet?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är page-57.jpg

Skulle känna mig naken utan dem.

Nu när jag sedan i julas då jag fick presentkort för att få fixat naglarna skulle jag INTE kunna vara utan gelenaglar. Spännande att se vad jag väljer nästa gång. Dem beige och aprikosa (vid boken), dem bytte jag redan efter en vecka, trivdes inte alls med dem. Men de andra har fått sitta i de veckor som de brukar få göra, runt 4-6v. Nedan ser ni de naglar jag har nu och den frillan jag har nu.

Fixar du dina naglar, eller jobbar du inom vårdyrket så du ej kan? Så som jag gjorde tills i dec 2019

Nu tänkte jag berätta om mitt betyg på Lava Art Sweden

Jag har sett på både facebook och instagram att de tipsar om denna produkt och att det blir sådana otroliga skillnander Lava Art Sweden – Foundation. Jag kunde ju inte stå emot längre och valde att beställa hem en. Jag använder den som heter 21 C. Första anblicken då jag testade var det nej nej. Det såg fett och kladdig ut och tjockt ut liksom. Dock testade jag igen efter ha underbehandlat mig innan med ansiktsvatten, smörjt mig sedan lagt primer under då såg det bättre ut. Nu har jag använt den varje dag i 1 vecka och jag måste säga att den är riktigt, riktigt bra. Jag som annars brukar bli kakiaktig på näsan blir inte alls detta med denna foundation. Den gör ett snyggt och lent resultat. Bilden på mig längst upp är från idag och där har jag den på mig. Bilden är inte redigerad utan det blir så rent och mjukt resultat av den. Man ska också dutta på foundation som de visar i sin beskrivning, då blir det bäst.

Jag måste därför ge Lava Art högsta betyg.

Har du testat Lava Art och vad tyckte du i så fall?

Dock vill jag klart och tydligt förtydliga att vi är alla fina som vi är vare sig vi färgar håret, har lösnaglar, eller om vi inte eller om vi sminkar oss. Bär man upp sin personlighet och har en fin personlighet så är du den vackraste av dem alla. Jag har kompisar som inte sminkar sig, eller inte färgar håret och jag skulle inte kunna tänka mig dem på annat vis, för dem är de finaste så som de är. Måste få säga det för man märker att man snabbt får mothugg om man råkar skriva något som stöter.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Är Lava Art så bra som de säger?

 1. […] Veckans mest lästa: Inlägget om ⇛ Lattitud 57 Oskarshamn där jag skriver om festivalen. Dessutom har jag två blogginlägg som hela tiden ligger och puttrar högt upp i min statistik som alltid finns med där och det är mitt första skrivna inlägg om festivalen ⇛ Lattitude Oskarshamn samt inlägget om Lava Art ⇛ Är Lava Art så bra som de säger […]

  Gilla

 2. Nej jag sminkar mig aldrig. Gjort några ggr som yngre och nån gång som vuxen men aldrig något som faller mig i smaken, det är inte min grej. Visst kan man bli finare med, men ibland tycker jag faktiskt att smink förstör ett utseende.

  Gilla

 3. Vad gäller smink så var det otroligt viktigt för mig innan och under graviditeten med Liam, sedan föll det tyvärr bort lite. Dock har jag börjat att gå till frisören regelbundet nu vilket känns lyxigt att kunna göra. Men visst åker sminket fram också då och då, oavsett om jag bara ska vara hemma eller ej 🙂

  Gilla

 4. Jag sminkar mig allra oftast, just för att jag känner mig ”finast” då. Känner mig rätt blek annars. Håret klipper jag regelbundet, men färgar eller bleker aldrig. Jag har rött hår av naturen som jag är väldigt nöjd med.
  Tack för fina ord om vårt kusthus. Svar på din fråga, det ligger på Smögen. Hade bestämt för mig att jag skrivit det hos dig när du visade bilder från Kungshamn (och om det var från Smögen också kanske?) men jag kanske aldrig gjorde det, utan bara tänkte tanken 😉 Hur som helst så har vi det som sagt på Smögen och trivs jättebra där!
  Ha en ny fin vecka!
  /Maria

  Gilla

 5. Jag sminkar mig dom dagar jag känner för de. Ibland är jag bara hemma en hel dag o har smink och ibland är vi iväg och jag är osminkad o tvärt om. Tycker det ät kul att experimentera med smink.
  Frisören går jag till allt för sällan

  Gilla

 6. Du hade inte behövt smink för du är redan så vacker vännen. Men håller med dig. Måste ibland smink mig för att kunna lämna huset. Ibland är det inte lika viktigt med smink. Men ogillar gå runt med glasögon utan det är viktigare för mig att få in linserna! 🤭

  Gilla

 7. Nu har jag riktig kort frisyr och den är jag noga med.
  Tack och lov ( enligt MIG) har jag inga problem att gå osminkad och tycker även det är roligt ibland men inte det viktigaste precis.

  Skulle inte vilja lägga pengar på naglar varje månad, målar mina själv.

  Gilla

 8. Åå så roligt att jag för en gång skull kan svara på en fråga ang smink✌️ jag har använt den i över 1 år och ääääälskar den! Precis som du föll jag för popup reklamen på Åland annat fb. Och det känns så skönt att det är ett rullande abonnemang och att jag ständig får hem nytt i lådan👌

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.