Vi har gjort slut tyvärr

Morgonen startar bra, eller inte?

Min dator har segat lite de senaste till och från. Igår gick den ej att starta, men jag tolkade det som den är urladdad och lät den stå och laddas. Den har laddat nu i 2 dagar och startar inte. Det blir liksom bara euuaahh så stänger den ner igen. Jag fick därför inse i morse att den är trasig. Blev därför en vända till elgiganten där idag och har nu köpt mig en ny HP 15,6 tums dator. Har installerat klart den nu och med alla program jag vill ha i. Det tar sin tid med allt detta och denna är väldigt snabb, såklart är ju ny. Det är jättebra hemmadator och passar perfekt för mig som inte spelar spel och tankar ner grejer.

Något frustrerande är det ju för det är tråkiga pengar, samt att jag hade ju hellre lagt en lördagsförmiddag på annat är att greja med detta , men men nu är det klart.

Vad har ni för dator och vad använder ni dem till? Har ni bärbar eller stationär?

4 reaktioner till “Vi har gjort slut tyvärr

 1. Hoppas nu att den nya datorn kommer fungera i några år nu så att du kan ha den. Det är bra med en fungerande dator så man tex kan lämna in skoluppgifter 🙂

  Gilla

 2. Fy vad trist med en trasig dator.
  Jag har en stationär (Dell) med himla mycket kapacitet då jag jobbar med tunga program och har mycket bilder ligger i datorn. Samt en bärbar (HP) som åker fram och åter mellan hemmet och sommarstugan då vi inte har någon tv där utan kör filmer på kvällarna via datorn.

  På jobbet har jag en bärbar (Dell) som jag dockar till stor skärm och tangentbord samt en bärbar Mac som jag dockar till större skärm och tangentbord.

  Den bästa av datorerna är den stora stationära som står hemma. Den börjar dock bli till åren, så en ny behövs införskaffas ganska snart.

  Må gott

  Gilla

 3. Åhh va tråkigt att datorn gick sönder men kanske bäst att köpa en ny då? Minns när min gamla dator gick sönder å jag hade inte ens hunnit spara bilderna heller – så ledsen jag blev 😦 Nåja jag ska vara lite smartare nu faktiskt. Köpa en till extern hårddisk för min gamla börjar bli full med massa bilder å annat hahah

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s