Förmodligen fått Corona – fler symptomer

Förmodligen är det fler och fler närmare än som är smittade.

Det kommer närmare och närmare hitåt, det förstår man ju. Pratade med en kompis häromdagen vars hennes man förmodligen haft corona då han haft fler av de symtomer som Corona har. Det har inga test gjort på honom, då han som vi andra råds att vara hemma tills efter 48 h symptomfria dagar. Läser fler och fler sådana blogginlägg nu där fler skriver att de förmodligen har det då de känner igen sig i det som beskrivs som Corona. vad ska man tro om Bellis då t ex? Hon har hostat nu i snart 2½v och hostar då hon anstränger sig. Hon mår ju bra inget om det sagt, så det är ju bra. Vad som tyder på att det INTE är det är ju för då hade utan tvekan BQ och jag också varit sjuka nu.

Möjliga symptom

Halsont

Hosta

Feber

Andningssvårigheter (allvarliga fall)

/ Testa självskattningstestet här

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

Det är egoistiskt nonchalans

Detta oroar mig mest måste jag säga är att många inte respekterar reglerna som är sagda. FATTAR FOLK TRÖGT? Eller hur ska man tolka det? Antar att de skiter blankt i att kika på Nyheter, läsa tidningar, inte läsa på internet ja allt sådant. För även om man inte tittar på något sådant så har jag extremt svårt att tro att man kan undgå detta med Corona. Är man sjuk och det finns den möjligheten får man skicka andra att köpa det man behöver och så swishar man varandra, eller vad vet ja tar emot pengar från brevinkastet. Allt för att minimera detta.

Det känns väl heller inte så roligt för ens mor och farföräldrar som inte bör lämna hemmen, de får inte träffa sina barn och barnbarn just nu. Valet är fritt, men åter igen ska man respektera det som sägs så måste man ju låta det vara så. Jag tycker också det är fruktansvärt orättvist mot dem, tycker t.o.m synd om de äldre. Jag får ju inte träffa mina föräldrar än på länge förstår jag ju eftersom dem båda är riskgrupp på. Man får träffa dem utomhus på avstånd om man vet att man är 100% frisk.

9 reaktioner till “Förmodligen fått Corona – fler symptomer

 1. Nu tycker jag att vi alla får börja sluta med allt vad Corona heter. Sedan är det helt befängt att mitt i allt har landet börjat med en hata sorti mot alla Stockholmare. Tänk om det är allergi på Bellis istället?

  Gilla

 2. Idioter möter man på både här och där… Trist att de som är sjuka inte kan respektera att andra inte vill bli smittade. Även om man behöver sin medicin, så finns det ju precis som du skriver alternativa sätt att lösa det på! Man kan beställa via nätet och få hem direkt till dörren, man kan be någon bekant etc… Håller tummarna för att Bellis snart ska må bättre från hostan! Kram 💖

  Gilla

 3. Fy vilken dum gubbe och det var verkligen respektlöst av honom. Hoppas att Bellis snart mår bättre och att det inte är Corona. Kramis

  Gilla

 4. Glömde ju…
  Alla mina ärenden sköter vänner och grannar nu men med recept hade det blivit värre ….
  Vete 17 hur jag gjort då så tacksam nu att jag har alla viktiga mediciner hemma

  Gilla

 5. Lite som att stockholmarna känner sig utpekade och ovälkomna just nu. Suck säger jag bara.
  Stockholm har överlägset största smittan i Sverige just nu. Är det då så konstigt att man ber att de inte ska resa till andra platser i Sverige just nu? Nä det är det inte för vi ska begränsa smittan inte öka den.

  Gilla

 6. Det är dem där gubbarna jag är livrädd för som inte tar hänsyn det kryllar av gamligar i matbutikerna här ,kan inte annat än ge dem arga blickaen för vårat ica har extra öppet 07-08 för seniorer och det kan de ta hänsyn till. usch otäcka gubbtjuv på apoteket sånt som skrämmer en mest. kram

  Gilla

 7. Jag har troligen åkt på det med och är tacksam för att jag har alla mina mediciner hemma.
  För att någon annan ska få hämta ut receptbelagda mediciner krävs det fullmakt…. Hur gör man om man inte har någon anhörig som man kan ge det….?

  Min mamma har men får inte gå i affärer pga ålder …
  Bara en reflektion på det du skriver, han kanske inte har någon och måste ha sin medicin….?
  Försvarar inte alls men det finns kanske orsak ibland ….
  Sen behövde ju ingen av dem vara otrevlig

  Gilla

 8. Usch vilken otrevlig karl. Han mådde väl dåligt men för det kan man väl uppföra sig. Sedan har han inte fattat någonting? Vi matas ju hela tiden med att vi ska vara hemma om vi är sjuka? Inte konstigt att smittan sprids.
  Bellis kanske bara har en jobbig förkylning som inte vill ge sig. För som du säger, ni borde också fått det i så fall om det var Corona. Har hon haft feber?
  Hoppas hon blir av med hostan snart .
  Ha en fin lördagskväll kram ❤

  Gilla

 9. men ursh så otrevlig man på apoteket!! Att han inte kan tänka själv hur många i riskgrupp det kan finnas på apoteket för att hämta andra nödvändiga mediciner … Nästan alla måste ju ha iallafall en person de kan be ta ett ärende och swisha? Nej fy, men hoppas också att du kryar på dig snart! Bunkra upp med lite snacks och drick massor med vatten ♥

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s