Presentkortet förbrukat

VMSHEILA NORMALHÖGA SKINNY FIT-JEANSRANDIG SKJORTA

”Ej sponsorinlägg”

Dessa två har jag shoppat, jeansen och blusen. Snyggt att ha dem ihop och även var klädd som dem tipsar om här. Snyggt att ha sådana jeansen, man har inte så mycket i den tvätten på jeans. Får ni som jag också extra mycket shoppinglust i fingrarna när det är vår? Alltså det modet skulle jag kunna shoppa hur mycket som helst. Det är samvetet som stoppar det bara för man måste hitta en gräns vad som är rimligt.

Ikväll blir det en lugn kväll med film och lite gotta. Har kikat ut en film som heter L I O N som jag tycker verkar bra – Trailer Som femåring vaknar Saroo upp ensam och förvirrad på ett tåg, hundratals mil hemifrån. Tjugofem år senare försöker han hitta tillbaka till sin hemby och familj med hjälp av Google Earth.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

14 reaktioner till “Presentkortet förbrukat

 1. Väldigt fin blus, kanske skulle roa mig med att klicka hem den nu då jag blivit sjuk och är instängd i hemmet.

  Gilla

 2. Hade verkligen inte suttit fel med att få handla hem dessa fina plagg. Man sitter ändå i karantän till måndagen och kan handla hem lite plagg. Köpte hem precis en almenacka och funderar på en ny väska!

  Gilla

 3. Så fint med jeans och vitt till våren 🌸 Hoppas filmen är bra. Har för mig att jag har sett den, men minns inte riktigt.

  Gilla

 4. Japp, har ägnat några timmar åt shopping tillsammans med dottern…måste ha lite nytt ju, men som du säger, inom rimliga gränser. Har inte sett den filmen men verkar intressant…lämna gärna en recension om vad du tyckte om den

  Gilla

 5. Jag skulle vilja shoppa nya vår kläder. Men för mig är det pengarna som stoppar. Tyvärr.
  Jag tror jag sett filmen. En bra film 👌🏼😊 Kram❣️

  Gilla

 6. Snyggt! Väldigt fint till våren och sommaren. Jag får också så mycket shoppinglust på våren. Man vill få in nytt och fräscht och bara snygga till sig. Jag tycker det är lite mysigt att bara gå runt i affärerna och titta på alla fina färger och sånt som är trendigt på våren. Det är alltid mycket finare kläder på våren tycker jag haha 😀 Hoppas du får en fin kväll 🙂 // Petra Elisabeth

  Gilla

 7. Vilka fina kläder du shoppat, tror de kommer vara jätte fina ihop! Jag blir också extra sugen på att shoppa nu, finns ju så mycket fint 😍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s