Det är isolering för oss som gäller

Pratat med rektorn på Bellis skola

Bellis snorar och hostar än, verkar vara segt att bli av med. Hon är pigg, feberfri och som vanligt annars. Skaffat en annan hostmedicin som verkar effektivare nu. Är väldigt rädd om den. Det var en effektivare hostmedicin som angriper både för torr hosta och slemhosta. Måste skaffa en flaska till känner jag, men det finns säkerligen ingen sådan kvar. Får göra som sist, Bellis och jag får ta oss ner till apoteket så får hon sitta kvar utanför, jag vet ju vad jag ska ha så det går ju fort.

Ringde rektorn på skolan Jag känner lite huvudbry över att hon fortsatt hämmas skolgång. Hon har ju varit hemma 2 veckor nu och som det är nu får hon inte gå till skolan förrän hon är helt 100% symptomfri. Det kommer hon ju inte vara på måndag med tanke på att hon hostar och snorar fortsatt. Därför blir hon säkert hemma nästa vecka med, ev. Rektorn skulle be en av Bellis fröknar ringa upp och så får vi se om de kan ta fram något skolmaterial som jag får hämta från skolan som hon får göra hemifrån.

Nu är det fördel ändå att jag studerar på distans. Alltså det skulle annars vara 3:e veckan som vi påbörjar på måndag. Då funderar man ju alltså om man skulle fått sparken. Då kanske man skulle gjort annorlunda förvisso och tagit varsin vecka, eller halva veckor var. Dem som är ensamstående då? Som har jättesvårt ekonomiskt ändå? Bellis ena klasskompis mamma jobbar dubbla jobb för att klara sig och hon är ensamstående. Man undrar ju hur det är för dem nu i dessa tider!

8 reaktioner till “Det är isolering för oss som gäller

 1. Tycker ju att det är bra att de tar allt extra noggrant men förstår hur jobbigt det måste bli att vabba från jobbet så länge! D: Hoppas hon får komma tillbaka till skolan snart!

  Gilla

 2. Jag trodde att dom flesta hade fått hem skol Material vid detta laget. Tyvärr är det så här det kommer att se ut ett tag framöver. Jag tror nog inte att du skulle få sparken av den anledningen med tanke på hur det ser ut idag

  Gilla

 3. Stackarn! Hoppas verkligen hon blir pigg snart så hon får gå i skolan och träffa sina kompisar! De är ju synd om barnen då dom kommer efter med såklart, hoppas du kan få hem något som hon kan göra hemma ☺️ Har också tänkt mycket på detta, dom som är ensamstående och måste vara hemma och redan har de svårt ekonomiskt, så tufft! Hoppas ni får en fantastisk helg , kram 💖

  Gilla

 4. Vi kommer också att gå in på 3e veckan snart! Vi kan, som tur är, jobba mycket hemifrån men inte alltid. Dessutom är det inte lätt att arbeta när man ska sysselsätta en 2,5-åring också… vi växlar med att vara hemma efter vad vi har planerat i almanackan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s