Tror det blir tumme ner på den – Eller?

Passar tillsammans med sommarklänningar och jeansjacka i sommar

Nu har jag varit hos frissan, eller ja det var vi vid 11 Bellis och jag. Lägger in bild nedan så ser ni att det är annan form på håret nu och jag trivs bättre med det. Det ser piffigare och ungdomligare ut – Här ser ni hur jag såg ut efter klipp igår . Min frisör Anna är bästa och så duktig när man förklarar hur man vill ha det. Jag måste tvätta mitt hår någon gång för att se hur formen lägger sig efter en klipp och då ser man skillnaden. Ser fram emot att ha denna frisyr till fina sommarklänningar i sommar.

Lockas på instagram av Lava Art

Jag har sett på både facebook och instagram att de tipsar om denna produkt och att det blir sådana otroliga skillnander Lava Art Sweden – Foundation. Jag kunde nu inte stå emot längre och valde att beställa hem än. Jag använder den som heter 21 C. Den kom idag och vid första anblicken då jag testade var det nej nej. Det såg fett och kladdig ut och tjockt ut liksom. Dock testade jag igen efter ha underbehandlat mig innan med ansiktsvatten, smörjt mig sedan lagt primer under då såg det bättre ut. Måste ju därför testa fler gånger och testa efter en hel dag och se hur jag tycker. Såg också att de har matt och glow. På mig skulle det vara matt just på näsan. Jag är lite fetare just vid näsan. Jag kontaktade därför dem och de ska skicka en matt till mig så jag får testa den.

Någon som testat denna och vad tycker ni i så fall?

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Tror det blir tumme ner på den – Eller?

  1. Så snyggt håret blev! WOW! Åh vad spännande att du ska testa denna, jag har också blivit nyfiken av all reklam man sett. Ska bli kul att få höra din recension sen 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s