Fyller år idag – Rädd att det är corona?

Nu är det full fräs på min pollenmedicin

Nu äter jag pollenmedicin för fullt, gör ni? Jag tar kestine och desonix. Ibland måste jag ja ögondroppar också. Om ni får alla dessa symtomer, skulle ni vara rädd att fått corona då?

Vanliga symtom vid pollenallergi är:

 • astmatiska besvär.
 • hosta och retningar i luftrören (hade förra våren, men brukar ej ha)
 • huvudvärk.
 • klåda i hals och gom.
 • nysningar.
 • nästäppa.
 • rinnande/svidande/kliande ögon.
 • trötthet.

Vilka av dem ovan har ni? Jag har fetmarkerat dem jag i regel alltid har

Är visst jag som fyller år idag,

Det är inte lika skoj att fylla för siffran stiger ju, fniss. Såklart är det allt roligt att fylla år, absolut. Ska tillbaka till frissan nu på morgonen till 11 för jag vill forma om uppklippningen lite framtill, jag vill ha mer rundat som nertill här på bilden, vart mer jämnsmed klippt igår så det ska korrigeras. Mitt hår är nog unikt, för det kommer alltid frma flikar och virvlar som inte syns då jag är hos frissan, så i regel får jag komma tillbaka och korrigera lite. Det är vi medvetna om både jag och frissan. Kan visa sedan då jag varit dit hur det vart korrigerat. Tror mest det är jag som kommer märka skillnad, men jag kände då jag försökte styla det igår att det var för tungt.


Det är såhär jag menar så förstår ni, håret är lite annan form på

18 reaktioner till “Fyller år idag – Rädd att det är corona?

 • Stort grattis på födelsedagen!! 🌷 Hoppas att du har haft en kanondag och att du blivit ordentligt firad! 🤩🤗🎈

  Gilla

 • Känner inte av pollen än men brukar komma i en stor våg strax innan april, så lär inte bli kul nu i coronatider när man nyser och snörvlar haha, kan pricka av sista fyra på listan!
  OCH Grattis på födelsedag!! Hoppas pollenbesvären är iallafall lite lättare idag och att du blir supernöjd hos frissan 😀

  Gilla

 • Hipp hipp hurra för dig idag! Hoppas att du har en fantastisk födelsedag, trots pollenbesvär! Hoppas också att det känns bra efter frisörbesöket 🙂

  Gilla

 • Grattis igen!

  Det måste vara fruktansvärt att ha diverse allergier såhär.. speciellt när årstiderna inte riktigt är som de brukar så att ni får känna av det så tidigt och långt in på hösten. Usch!! Stackare.

  Gilla

 • Nysningar, kliande rinnande ögon och rinnande näsa… Inte känt av något än men köpt hem medicin…. Tänkte börja med den nu ändå. Stort grattis fina på din dag 🥳

  Gilla

 • Stort grattis på födelsedagen!! Hoppas du får en fantastisk dag!!
  Ja! Jag kan inte gå utanför dörren utan att bli slagen i ansiktet av pollen. Jag äter allergi mediciner varje dag då jag även är allergisk mot annat i mitt hem som damm och kvalster. Så jobbigt, så det är riktigt skönt att medicin finns.
  Ha en underbar dag nu och HIPP HIPP HURRA!

  Gilla

 • Grattis på födelsedagen!💐🎂🎉
  Så fin frisyr du ska klippa! Beträffande det här med allergi, så är det just nu i dessa tider lite extra jobbigt att känna av den. Det känns så pinsamt när folk blir misstänksamma när man verkar vara förkyld.

  Gilla

 • Grattis på födelsedagen. Mitt hår är också lite så att jag vill fixa det på mitt sätt och man ser om något blir tokigt först dagen efter när man själv fixar frissan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s