Trassel och blondare toner

Idag har jag då varit till frisören som ni ser

Färgade utväxten och la i en glossy med kall blondfärg över hela håret för att få fram lite mattare blond färg. Det vart bra och är nöjd. Det mörka ser mörkare ut på korten än det är, jag personligen tycker det är snyggt med kontraster, det är dock då inte fullt så stor skillnad på hårnyanserna.

Idag har jag suttit med skoluppdrag 4 hela dagen förutom på eftermiddagen då jag tog en paus och åkte till handelsträdgården. Jag skulle köpa trollhassel för att göra fint med nya påskfjädrarna. Köpte även matt blå kruka. Tycker det är snyggt med mattblå och gammelrosa. Bellis skulle prompt med, (hon är bättre också) för hon skulle klappa katten som var där. Hon har varit med förr och den katten är så kelig och tam.

Notera att Bellis har målat fjädrar som jag ramat in i en tavelram, tjusigt va?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

Övergripande slutkommentar:

Hej Marie!

Bra och utförligt uppdrag 3. Du redogör för dina svar och visar på fakta utifrån de olika tillstånden. Jag bedömer att du redogör för dina svar på utförligt sätt och visar på goda kunskaper. Bra du redovisar dina källor.

Lycka till! Nu ser jag fram mot att läsa ditt sista uppdrag innan ME.

/ Mvh Elisabeth 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png

Körde fast idag, men det ordnade sig till sist  ♥

Har suttit med uppdrag 4 som sagt idag och faktiskt blivit klar med den. Jag jobbar hellre så vanligtvis då tösen är hela dagar i skolan. Sitter hellre hela dagar i 2-3 dagar för att sitta kortare mot slutet av veckan för att hämta ny energi tills nästa vecka. Jag körde fast på en fråga idag som jag inte hittade rimligt svar på. Fick ta hjälp och fråga  ♥ och då förstod jag frågorna och det gick att fortsätta igen. Kör man fast måste man ju be om hjälp. Förra veckan slet jag med uppdrag 3 där jag i uppdrag 2 fick uppmaning att skriva mer om mina egna erfarenheter kring allt med och skriva mer än vad uppdraget ansåg. Det brukar stå max antal ord. Denna lärare ville ha som typ uppsatser. Gjorde så och fick då omdömet ovan, vart jätteglad.

Nu blir det att tigga nackmassage ikväll för nu är jag så trött i nacken och vet ni vem som fyller år i morgon då? Ja det berättar jag imorgon  ♥

13 reaktioner till “Trassel och blondare toner

 1. Wooow så snyggt hår du har 😀
  Älskar frisyren och färgen riktigt mkt 🙂
  Så kul att du fick så bra omdömen, förstår att du blev glad 😀

  Kram ❤️

  Gilla

 2. Men så snygg din nya frisyr är. Passar dig verkligen, gillar kontrasten mellan det ljusa och lite mörkare. Vilket bra omdöme du fick. Då blir man verkligen glad. 🙂

  Gilla

 3. Vad snygg du blev i håret! De passar dig så bra!
  De hände mig också ibland när jag pluggade. Var tvungen att läsa samma fråga flera flera gånger och till slut be om hjälp. De omdömet måste kännas skönt att få 🙂

  Gilla

 4. Lika fin i håret som vanligt efter frisörbesöket. Det är verkligen jätte bra att du frågar när du kör fast. Wow vilket härligt omdöme du fick

  Gilla

 5. Vilken fin frisyr. Kul med lite fräscht till våren. Handelsträdgårdar är så roligt. Och fint med trollhassel som påskris 😍 Det har jag inte tänkt på tidigare.

  Gilla

 6. Kul att få ett så bra omdöme, det triggar en att fortsätta på samma bana, skönt att Bellis också börja må bättre och vem kan väl stå emot en kelen katt??? Du blev verkligen supersnygg i håret, gillade det jättemycket.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s