Härda ut i detta, finns ingen genväg

Kommer vi orka härda ut detta?

Det mesta känns ganska jobbigt, stressande och hopplöst just nu. Dock måste vi orka, kommer vi orka härda ut? Ja, vi får helt enkelt solla på vad vi orkar ta in nu och inte för det är det som gör att vi orkar. Lyssnar vi på allt blir vi snart sjuka av andra anledningar. Prata inte om det om du mår dåligt. Många gillar att älta i det, sluta med det. Mår du bättre då? KNAPPAST!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13_5a74d5c2ddf2b30addcb2144.jpg

Vi måste hitta en morot att se fram emot

Vi ska i sommar till G O T L A N D och det är en morot för oss just nu. Har inte viruset stillat sig då så kommer vi i alla fall ha hyrt en stuga som vi kan njuta att vara vid. Komma bort från allt negativt. Man får nog börja G I L L A läget som det är, tror inte vi kan göra så mycket mer än så och använda råden de säger. Man inser ju att det kommer vara en vår med mycket vabbande hit och dit också då de inte ens får vara i skolan om de snorar ens. Det är som det är, ACCEPTERA DET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13_5a74d5c2ddf2b30addcb2144.jpg

BQ vabbar inte för jag ska till frissan – NEJ

Jag förstår att jag skrev så det tolkades som BQ måste vabba idag för att jag ska till frissan. Så är det såklart inte!!!, jag var mest ironiskt mot honom egentligen. Förstår ni väl att jag hade ombokat annars, eller hur? BQ vabbar idag för att jag börjar ett nytt uppdrag som jag måste läsa på för idag. För att efter det sedan kunna börja på med frågorna i uppdragen och svara på dem. Det är lättare att kunna vabba samtidigt som man pluggar om jag kunnat läsa på innan utan störning och då således sedan med kött på benen kunna fokusera på frågorna. Då kan man ta paus oftare då och fokusera på en fråga i taget. Idag kommer jag sedan mestadels av dagen att vara instängd på vårt hemmakontor och plugga och BQ sköter vabbningen.

Att jag går till frissan är bara bonus, det är BQ som gett mig frisedel till det och den tiden jag är hos frissan kommer härleda till att jag får plugga ikapp det ikväll istället OK, någon fråga på det? Vi är jättenoga med sådant här. Jag ringde t.o.m CSN igår för att fråga om jag måste anmäla Vabb trots att jag hela tiden pluggar då jag har henne hemma nu.

Detta inlägg är t.o.m tidsinställt, skrev det igår innan jag gick och la mig!

18 reaktioner till “Härda ut i detta, finns ingen genväg

 1. Jag tror man måste acceptera det som du säger att vänta ut det, att älta det gör det ju ingen skillnad heller. Då skapar det bara panik så man måste leva på som vanligt, tror jag 🙂

  Gilla

 2. Som du säger. Bara acceptera. Följa restitutionerna. Sen leva efter det. Som sagt. Mer kan vi inte göra 🙂.
  Vi har med lite planer framåt här. Man måste göra det!
  Blev du nöjd hos frissan? Det var snällt av BQ att ge dig en frisör tid 🥰.

  Gilla

 3. Det är klart att det finns saker som jag är besviken över att de inte blir av, men det är inget att gräva ner sig över. Det finns inget att göra åt saken och det är ju ”ingens fel”. Sedan är det ju lite svårt att planera framåt för vi vet ju inte hur länge detta kommer att hålla i sig, men man får försöka ta det när det kommer.

  Gilla

 4. Jag tror vi kommer härda ut detta och komma ut starkare! Vad härligt att ni har en stuga i sommar att se fram emot, man behöver något sådant! Hoppas du blev nöjd hos frissan 🙂

  Gilla

 5. Så skönt att ha en stuga bokad redan nu! Det är ju så fint på Gotland! Vi ska på road trip här i Sverige i sommar oavsett hur det ser ut med pandemin då – man får väl anpassa sig, men kan ju inte sluta att leva helt. Tror ingen mår bra av att älta corona utan det bästa är nog att bara vidta de försiktighetsåtgärder som rekommenderas och sedan fortsätta som vanligt. Vi kan ju liksom inte gör mer än så! Hoppas du blev nöjd hos frissan! Kram 😊💖

  Gilla

 6. Jag tror också det gäller att bara ”gilla läget” just nu. Finns inte så mycket mer man kan göra. Förhoppningsvis får vi slut på det snart och kan återgå till det vanliga igen!

  Gilla

 7. Jag håller med dig, man måste härda ut och hitta det positiva. Se på vad man mår bra av och inte tänka bakåt. Resan till Gotland låter underbart! Vilken morot! Men nej, seriöst! Klart man förstår att det handlar om ironi? Eller? Lycka till med det nya projektet och hos frissan! Kram!

  Gilla

 8. Bara härda ut absolut. Låter ju kul med en stuga. Själv är jag friställd från jobbet försöker få dagarna att gå liksom. Jag tycker inte om såna här snabba förändringar.

  Gilla

 9. Jag håller verkligen med gällande moroten som du skrev om! Man behöver något sådant! I sommar ska vi på bröllop som jag ser fram emot så det känns inte lika fruktansvärt att vara så isolerad då!

  Gilla

 10. Du har så rätt. Allt kretsar runt corona just nu, och folk är så galet rädda så dom tappar allt sunt förnuft. Blir t.o.m otrevliga då någon förklarar hur det faktiskt är. Talar inte om självutnämnde experter utan mer om folk som jobbar med smittskydd i sitt dagliga arbete.

  Gilla

 11. Är frisk så sitter i någon karantän som väl är men följer alla restriktioner som vi har så visst blir man hemma lite mer.
  Njuter av det fina vädret. 🙂

  Gilla

 12. Ja jag håller med det som många skriver ovan, jag sitter icke i nån karantän. Är frisk ( iaf nu ) och jobbar men vi har lite restriktioner på jobbet 🙂 Alla kan ju Inte jobba hemifrån heller 😉
  Ha en bra onsdag!

  Gilla

 13. Visst är det bara att gilla läget, men man blir lätt frustrerad att bara röra sig på sin egna gård. Och här blir det så till efter påsk.
  Carin

  Gilla

 14. Det kanske bara är jag, men de känns som man bara väntar och väntar på något som aldrig kommer. Jag bara hoppas allt detta är över snart..
  Tycker de var vettigt av dig att passa på att ta frisören samtidigt, inget konstigt med de😊

  Gilla

 15. Ska jag vara ärlig så tror jag att friska människor inte kommer orka på något plan att sitta i karantän längre än två veckor till. tycker redan man både hör och ser människor som tröttnat och är mer oroliga för hur SWE ska klara alla de kriser som följer av de restriktioner som ska följas

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s